Politica, Politica naţională — februarie 3, 2014 at 12:20

Băsescu: Guvernul să dea banii de deszăpezire Armatei şi Jandarmeriei

by

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, duminică, legat de operaţiunile de deszăpezire, că ar propune Guvernului să constate neîndeplinirea contractelor şi să dea banii Armatei şi Jandarmeriei.

armata daszapezire

Preşedintele Băsescu a declarat, la finalului şedinţei CSAT, că deszăpezirea s-a făcut prin lungi comandamente la televizor, penibile de multe ori, care să acopere faptul că nu existau utilaje.

“Nu au utilaje, mai mult decât atât, să dai afară prefecţii când contractele le fac preşedinţii de Consilii Judeţene, cărora nu li s-a putut spune o vorbă, CNADNR, căruia nu i s-a putut spune o nicio vorbă, şi el este cel care închiriază utilaje. Toate reproşurile s-au îndreptat către prefecţi şi vreau să ştiţi că mi se pare dezonorant acest mod de a lucra”, a mai comentat şeful statului.

El a criticat deciziile de demitere a prefecţilor, argumentând că preşedinţii de consilii judeţene sunt cei care “fac contractele” de deszăpezire.

“Mascarada televizată a comandamentelor nu face decât să fie o acoperire pentru banii nemeritaţi şi nemunciţi care vor fi daţi firmelor clientelare, iar în locul lor au fost scoase Armata şi Jandarmeria. Aş propune Guvernului să constate neîndeplinirea contractelor şi să dea banii de deszăpezire Armatei şi Jandarmeriei”, a spus Băsescu.

Traian Băsescu a adăugat că autostrada spre Constanţa nu este nici la ora aceasta deschisă, deşi nu mai ninge de patru zile.

sursa:mediafax

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page