Dezvoltare personală, Lifestyle — iunie 7, 2014 at 15:30

Bărbatul Zeu onorează Femeia Zeiţă

by

…multe femei au uitat sau au inabusit in timp caracteristicile lor esentiale, gingasia, fragilitatea si capacitatea de a oferi dragoste si sacrificiu neconditionat: au inceput sa poarte pantaloni, sa concureze cu barbatii pentru posturi de conducere, sa dovedeasca faptul ca sunt puternice si bataioase, capabile sa faca fata provocarilor din mediul de afaceri sau politic.

frumuseteInsa, tocmai manifestarea feminitatii reprezinta rolul esential pentru care femeia a fost lasata de Dumnezeu pe acest pamant. Ea reprezinta prin esenta Dumnezeul Mama, asa cum barbatul reprezinta prin esenta Dumnezeul Tata. Ea reprezinta magnetismul, asa precum barbatul reprezinta energia.

Ca sa potentezi energia yang in barbatul de langa tine, nu trebuie sa concurezi cu el, ci trebuie doar sa te concentrezi pe modalitatile prin care poti sa intensifici feminitatea ta. Si asta deoarece barbatul si femeia sunt lasati sa fie si sa creasca impreuna si nu separat. Pentru ca fiecare dintre cei doi isi are rolul sau si doar impreuna pot recrea intregul. Pentru ca intoarcerea in Rai este menita sa se intample numai daca femeia si barbatul sunt impreuna.

…femeia nu are nimic altceva de facut decat sa isi aduca aminte sa fie femeie si sa se lase prada acestui sentiment interior matern,  de sotie/iubita pe care il are inscris in codul sau genetic.

De aceea, iti propun o lista de actiuni simple, orientate spre descoperirea interioara, care au ca efect amplificarea feminitatii prin identificarea dorintelor binefacatoare mai mult sau mai putin tainuite, descatusarea liberatii interioare, cresterea poftei de viata, intensificarea iubirii, sporirea frumusetii. Iar daca tot mai multe femei incep sa lucreze pe aceste aspecte, energia yin a intregii planete se va amplifica cu beneficii pentru intreaga omenire, femei si barbati in egala masura.

Redescopera placerea de a fi cocheta si feminina ! Poarta fusta, macheaza-te, coafeaza-te, impodobeste-te, foloseste culori vii, calde si optimiste care sa te reconecteze cu Mama Pamant: portocaliu, roz, galben etc. Lasati parul desfacut in prezenta partenerului pentru ca el reprezinta poarta energetica catre suflet.

Invata sa iti iubesti corpul asa cum este! Cu totii am vazut nenumarate cazuri in care femei nu foarte atragatoare fizic sunt inconjurate de aprecierea barbatilor si viceversa, femei foarte frumoase fizic care nu pot atrage un partener. Corpul este doar un ambalaj, sufletul si interiorul tau face diferenta ! Doar de acolo pot veni schimbarile !

Descopera placerea de a iubi fizic, de a face dragoste, de a te juca cu partenerul, de a saruta, de a imbratisa, de a mangaia, de a spune te iubesc. Toate acestea iti deschid chakra inimii si doar astfel poti ajunge la adevaratul tau potential. Al tau si al partenerului.

Conecteaza-te cu Luna si cu Mama Pamant ori cate ori ai ocazia cu intentia de a scoate la lumina potentialul feminin din interiorul tau.

Dinamizeaza-ti energia creatoare si imagineaza-ti ca esti o zeita. Da, chiar asa: ZEITA! Imagineaza-ti toate detaliile specifice fapturii tale zeiesti: Cum arati? Ce vesminte porti? Cum vorbesti si despre ce? Cum sunt gesturile tale, expresia chipului tau, cum este modul in care te misti si mergi?  Ce calitati intrupezi in aceasta lume, cu ce te ocupi? Care este misiunea ta?  Iar daca iti este greu sa mai crezi in “povesti cu zane si zeite”, iti pot spune eu ca Femeia-Zeita nu reprezinta altceva decat intruparea divinului intr-un corp de femeie. Zeita are un simt echilibrat de discernamant si actioneaza cu integritate; ea poseda un nucleu indestructibil de pace interioara. Zeita emana o energie de o intensa frumusete, dragoste si gingasie, care ii atrage pe cei din jur asemeni unui magnet.

Poate ca Femeia Zeita a fost Razboinica odata, insa ranile ei sunt acum vindecate. Ea s-a eliberat de manie, durere, teama, vinovatie si aroganta. A dat uitarii sentimentul de a fi tradata sau abandonata. Ea a inlocuit toate acestea cu un registru emotional de o extrema sensibilitate, cuprinzand bucuria si afectiunea pentru ceilalti. Si-a transformat credintele, atitudinile si gandurile limitate intr-o ingaduinta afectoasa fata de orice fiinta umana, asa cum este ea in realitate. Femeia Zeita nu are nevoie sa schimbe pe nimeni, pentruca ea intrevede divinul in tot ceea ce exista. Intelege ca orice atac este pornit dintr-un impuls al fricii. Ea isi aminteste ce este teama, dar stie sa o neutralizeze prin revarsarea ei nelimitata de iubire.

Zeita a lasat deoparte tot ceea ce nu tine de divin. Ea se bucura de feminitatea ei si si-o exprima cu curaj. Ea descopera ca este cu adevarat usor sa lucrezi sau sa convietuiesti atat cu femeile, cat si cu barbatii. Zeita a lasat in urma acumularea negativa a sentimentelor de tradare si abandonare si radiaza din plin energia increderii astfel incat ceilalti isi lasa jos garda, iar ea regaseste in ei increderea si sinceritatea lor profunda.

Zeita ii trateaza pe ceilalti cu intelegere si bunatate. Cu toate acestea, ea are simtul discernamantului si stie cand este cazul sa isi marcheze hotarele. Ea rosteste adevarul din inima, cu respect, tinand seama de sentimentele celor din jur.

Zeita este purtatoarea unei energii speciale, o vibratie inalta si rapida in campul ei electromagnetic. Ea si-a creat in trup un mediu care atrage energii rafinate si delicate. Corpul ei a devenit o antena care capteaza energiile celeste de simpatie si de fericire, pentru a le retransmite apoi in toate directiile.

In conformitate cu timpul divin, desigur ca ea va atrage catre sine un ZEU care o va onora ca pe o ZEITA!

Articol preluat si prelucrat de pe : liveinternet.ro

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page