Femei şi Bărbaţi, Plăcerile vieţii — noiembrie 26, 2013 at 19:30

Bărbatul: mod de utilizare

by

belloPentru utilizarea corespunzătoare nu-ţi trebuie decât câteva noţiuni de bază şi satisfacţia e garantată! Ştiu, nu ţi se pare cinstit să îl manipulezi cu sânge rece. Doar îl iubeşti, nu? Dar câteodată trebuie să te fi întrebat cum funcţionează, ca să ştii cum să-l iei. Ei bine, iată câteva sugestii din manualul de utilizare al bărbaţilor.

1. E mai vizual decât tine. Reacţionează cel mai rapid la stimuli vizuali. Adică? Cu un decolteu îmbietor sau picioare un pic mai dezvelite, vei obţine atenţia lui mai repede decât cu o conversaţie interesantă. Şi celelalte simţuri  sunt importante, evident. O conversaţie şoptită la telefon, o mângâiere electrizantă sau un parfum seducător contează. Însă predominant, el e tipul vizual.

2. Nu poate face mai multe lucruri deodată. Preferă să se concentreze asupra unui singur lucru. Atâta timp cât acesta eşti tu, sau o parte a corpului tău, n-ai de ce să te plângi. Nu-i aminti de factura de gaze în timp ce te desface la sutien, nu faci decât să-l derutezi.

3. Îi place mai mult dimineaţa. După ce a dormit măcar şase sau şapte ore, e cel mai dornic să facă sex. Nu trebuie decât să te bagi goală în pat lângă el. Experţii spun că excitaţia îţi scade până seara cu 25%. Iar dacă a avut o zi proastă, pune-ţi neapărat rochiţa care-i place lui cel mai mult sau nişte desuuri trăsnet (vezi regula nr. 1).

4. Fii rea! Pe termen lung, dă randament maxim dacă reuşeşti să-l ţii un pic în şah. Nu te grăbi să-i satisfaci toate poftele oricând şi oricât. Dozează bine drăgălăşeniile şi nu uita să faci pe „fata rea“ din când în când. Aceea care întârzie în oraş cu prietenele, nu răspunde la telefon chiar de fiecare dată şi are zile când… o doare capul.

5. Concurenţa îl face activ. Nu-i frumos să-l faci gelos degeaba. S-ar putea să i se scurtcircuiteze nişte fire pe care să nu le mai poţi repara pe urmă. Dar în situaţii de plictiseală prelungită, dacă epuizezi variantele anterioare, încearcă o conversaţie intimă despre fantasmele tale cu şeful de la serviciu sau un negru imaginar. Îl pot mobiliza în mod surprinzător. Nu încerca dacă nu eşti pregătită să-ţi raspundă cu aceeaşi monedă, gen visele lui cu secretara sau prietena ta cea mai bună.

6. Nu te îngrijora. E inutil să-ţi faci griji dacă îl vezi inactiv sau suspect de tăcut. Bărbaţii trec câteodată pur şi simplu pe „stand by“. Nu-l întreba la ce se gândeşte. Te va surprinde, dar uneori chiar nu se gândeşte la nimic! Soluţia astfel de cazuri e să-ţi găseşti ceva interesant şi amuzant de făcut, fără el. De exemplu, de ce nu încerci vibratorul pe care ţi l-a facut cadou prietena ta?

7. Butonul secret. În general, prototipurile sunt destul de asemănătoare. Amorul oral rămâne cel mai rapid mod de a-l face fericit, poziţia misionarului este preferata lui pentru duminică după-amiază, iar în restul săptămânii ar alege „pe la spate“. Pentru rezultate spectaculoase însă merită să-i descoperi „butonul secret“. Nu, nu e vorba de prostată, echivalentul punctului G la bărbăţi. Majoritatea refuză stimularea lui, deşi ar fi interesant. Aici discutăm însă de micile ciudăţenii pe care le prezintă fiecare dintre ei. Unul are o atracţie pentru dantelă. Altul se înflăcărează la gândul unei perechi de cătuşe. Găseşte-i slăbiciunea şi foloseşte-o ca să-i amplifici plăcerea. Nicio grijă, se va mări şi a ta, proporţional!

Cum îl pui pe «on»
Fireşte, pentru el penisul e cea mai importantă sursă de plăcere. Dar asta nu înseamnă că e singura!

Cea mai importantă zonă erogenă este şi rămâne creierul. Analogic vorbind, dacă „softul“ e bun, „hardul“ funcţionează! Dacă e vorba de mângâieri însă, nu uita de celelalte părţi ale corpului, care sunt adevărate butoane de „power“. Îţi imaginezi o partidă de sex în care el să nu-ţi mângâie sânii? Cu siguranţă, nu. Ei bine, tu când i-ai sărutat sau mângăiat pieptul ultima oară? Mameloanele sunt sensibile şi la bărbaţi, chiar dacă nu în aceeaşi măsură. Cât despre gât sau urechi, ar fi o greşeală să le omiţi. Aşa cum tu te înfiori dacă te sărută pe gât sau te muşcă uşor de ureche, la fel simte şi el. Unde mai pui că masajul cefei şi al umerilor e primul gest cu care îi alungi oboseala. Spatele şi fesele sunt iarăşi nişte zone unde adoră, ca şi tine, să fie mângăiat. Iar dacă eşti deja prietenă intimă cu Mr. Big şi îi cunoşti toate terminaţiile nervoase de pe gland, corp sau brâu, merită să dezvolţi o amiciţie asemănătoare şi cu mult mai neglijatele testicule. Doar ele reprezintă sursa masculinităţii lui, aşa că merită toată atenţia!

Cinci sfaturi de la Coco Chanel:

“Nu sunt geloasă dacă îmi văd fostul iubit cu altă femeie. Mama m-a învățat să împart jucăriile vechi copiilor mai puțin norocoși.”

“Frumusețea servește femeilor pentru ca să se facă iubite de bărbați, iar prostia, pentru a-i iubi.”

“Femeile luptau pe vremuri pe teren propriu și fiecare înfrângere era o victorie. Acum ele luptă pe teritoriul bărbaților, unde fiecare victorie e o înfrângere.”

“Atâta vreme cât știi că bărbații sunt asemenea copiilor, știi totul.”

“Cele mai multe femei îşi aleg cămașa de noapte cu mai multă rațiune decât un bărbat.”

Surse: webcultura.ro, unica.ro

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page