Femei şi Bărbaţi, Plăcerile vieţii — aprilie 24, 2013 at 13:21

Barbaţii de care fug femeile…

by

barbati de care trebuie sa fugiPână să îţi dai seama ce tip de bărbat ţi se potriveşte…cu siguranţă că vei da peste mulţă alţii, despre care dacă ştiai dinainte…fugeai de rupeai pământul!… Înainte să te implici!… Site-ul Infobae a făcut o listă cu cele mai cunoscute tipologii de bărbaţi evitaţi de femei, din pricina comportamentului sau a caracterului:

ZGÂRCITUL – Este cel mai rău dintre toţi. Foloseşte calculatorul pentru a fi sigur că nota de plată de la restaurant a fost împărţită în mod egal şi este preocupat să ştie cine a băut mai mult. Dacă cunoaşteţi pe cineva care se comportă astfel, avertizaţi-l că-l paşte singurătatea.

NEÎNGRIJITUL – Nu este vorba că face combinaţii vestimentare dezastruoase, ci de faptul că nu acordă nici o importanţă felului cum arată.

PROST-CRESCUTUL – Întră pe uşă înaintea ei sau activează alarma automobilului înainte ca iubita să fi apucat să coboare.

HĂRŢUITORUL – Are tot timpul tendinţa să îmbrăţişeze şi să atingă persoana de lângă el.

MOTOTOLUL – De-abia se hotărăşte să-şi invite iubita în oraş, de-abia îi atinge degetele mâinii şi se desparte de ea dându-i un sărut delicat pe obraz, chiar dacă este pentru a 10-a oară când ies împreună.

LIBIDINOSUL – Când face cunoştinţă cu o femeie, nu se uită niciodată în ochii ei, ci privirea îi este fixată în decolteul ei.

BĂIATUL-MAMII – Încearcă să-şi convingă consoarta că o vizită la mama lui este cel mai încântător mod de a petrece week-end-ul.

VICTIMA MODEI – Se înconjoară de persoane care să-l admire, îi place să poarte inele cu pietre preţioase şi ochelari de firmă – nu la ochi, ci pe cap.

MIORLĂITUL – Foloseşte frecvent dulcegării. La el totul începe şi se termină cu apelativele: “regină”, “prinţesă”, “grăsuţă”.

AVENTURIERUL – Leşinat după toate femeile, nu respectă pe nici una, fie că e vorba de cea mai bună prietenă a logodnicei lui, fie că e vorba de nevasta colegului.

ESCROC SENTIMENTAL – Profită de sentimentele iubitei pentru a trage foloase personale.

Deci, doamnelor şi domnişoarelor luaţi aminte!

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page