Femei şi Bărbaţi, Plăcerile vieţii — septembrie 16, 2015 at 20:39

Bărbații care se masturbează zilnic

by

barbat-800x500_cConsiderată de unii bărbați, drept un lucru intim, tabu și de nediscutat în public, masturbarea are beneficii nebănuite asupra sănătății bărbatului.

Dacă unii bărbați consideră masturbarea unu lucru rușinos făcut atunci când nu ai partener de sex, medicii încurajează această practică, invocând strict motive medicale.

După mai multe studii clinice, sexologii au stabilit că bărbații care se masturbează zilnic scapă de cancer, stres și își întăresc sistemul imunitar.

Bărbații care se masturbează zilnic au parte de o viață sănătoasă și chiar își feresc organismul de cancer.

Medicul sexolog Gloria Brame, din Statele Unite, spune că:Masturbarea este parte a unei vieți sexuale sănătoase. Este o tehnică sexuală sigură și extrem de sănătoasă pentru organism.

Un studiu australian realizat în 2003 demonstrează că bărbaţii care ejaculează de 5 ori pe săptămâna sunt de trei ori mai puţin expuşi cancerului de prostată.

Masturbarea regulată întreţine muşchii pelvieni şi ajută la obţinerea unei erecţii mai puternice.

Dacă practici în mod constant masturbarea şi dacă înainte de actul sexual cam cu o ora, te masturbezi, în mod sigur o să poţi menţine erecţia pentru mai mult timp şi o să poţi controla şi întârzia ejacularea, spre marea satisfacţie a partenerei.

În plus, ejacularea creşte nivelul cortizolului care neutralizează hormonii care provoacă stresul şi acţionează, în mici doze benefice, asupra sistemului imunitar.

Ejacularea provoacă și eliberarea unei cantități mari de oxitocină şi dopamină, cunoscuți drept hormonii fericirii, care acţionează puternic asupra psihicului, activând circuitele neuronale.

Orgasmul este cel mai puternic “drog” natural pentru corpul omenesc.

Cu atâtea beneficii, masturbarea poate deveni un comportament zilnic normal în viața fiecărui bărbat, precum spălatul pe dinți.

Așadar, ce face omul cu mâna lui în intimitate, este bun făcut pentru sănătate.

recentnews.ro

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page