Femei şi Bărbaţi, Plăcerile vieţii — februarie 14, 2014 at 09:53

Avantajele femeilor mai plinuţe

by

Societatea impune adesea standarde de frumusete nerealiste, care creaza frustrari printre reprezentantele sexului frumos. Ceea ce nu stiti este ca femeile mai grasute, desi nu se incadreaza in imaginea promovata de media, au mai multe avantaje decat restul femeilor.

femei plinute

1. Femeile plinute sunt mai fertile

Siluetele in forma de clepsidra sunt un semn al fertilitatii in mai multe culturi. Chiar si in societatea vestica a secolului 20, trupul cu forme a fost considerat un ideal feminim. Motivul este acela ca femeile cu un bazin mai lat sunt mai sanatoase si pot duce o sarcina la termen.

2. Femeile grasute pot trai mai mult

Se pare ca Grasimea din zona soldurilor contine un hormon antiinflamator, numit adiponectina, care previne umflarea si blocarea arterelor. Intr-un studiu realizat de cercetatorii de la Institutul de Medicina Preventiva din Copenhaga, s-a observat ca  printre femeile cu solduri mai voluminoase decesele au fost cu 87% mai putine decat in cazul femeilor slabe. Rezultatele nu sunt aceleasi si in cazul grasimii de pe abdomen.  In vreme ce grasimea din zona trunchiului poate fi periculoasa si poate conduce la probleme cu inima, cea din zona soldurilor are exact efectul opus, conform studiului.

3. Femeile cu forme sunt mai atractive pentru barbati

Conform unui chestionar realizat de firma producatoare de paturi Silentnight, femeile plinute sunt considerate mai sexy decat cele slabe, Participantii, barbati cu varsta cuprinsa intre 18 si 26 de ani, au fost pusi sa dea note mai multor imagini cu femei. Dupa cum spuneam, femeile cu forme au iesit castigatoare.

4. Copiii femeilor plinute sunt mai inteligenti

Un studiu realizat in anul 2007 pe 16.000 de femei la Universitatea din Pittsburgh a aratat ca femeile cu un corp in forma de clepsidra au obtinut un punctaj mai bun la testele de inteligenta. Copiii lor, la fel. Cercetatorii sunt de parere ca acest avantaj poate fi rezultatul depozitelor de acizi grasi Omega-3 din corpul femeilor plinute.

5. Femeile grasute au libidoul mai crescut

OkTrends a realizat in 2011 o cercetare privind obiceiurile sexuale ale utilizatorilor site-ului OkCupid. Conform raspunsurilor adunate de la milioane de utilizatori, s-a ajuns la concluzia ca, indiferent de varsta (in intervalul 18-60 de ani), femeile plinute au libidoul cel mai crescut prin comparatie cu celelalte categorii de femei (supraponderale, peste medie, silueta normala, slaba, foarte slaba). Pe masura ce inainteaza in varsta, pofta sexuala a femeilor plinute este mai puternica si are o rata de diminuare mai scazuta decat in celelalte cazuri.

sursa:femina.rol.ro

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page