Politica, Politică regională — aprilie 24, 2016 at 16:57

Aurelia Drumea a umplut cu tinerețe, bucurie și veselie, parcul din comuna Ștefan Vodă

by

Sâmbătă, 23 aprilie 2016, zi de mare importanță în conștiința populară, când îl prăznuim pe Sfântul Mare Mucenic Gheorghe, purtătorul de biruinţă, în parcul din comuna Ștefan Vodă a avut loc lansarea candidaturii la Primăria comunei, a profesoarei Aurelia Drumea, Renți, așa cum o știe suflarea satului, candidat al Partidului România Unită – PRU, la alegerile locale din 2016.

candidat Aurelia Drumea011Aurelia Drumea însoțită de fanfară, de susținătorii ei, cetățeni din comuna Ștefan Vodă, dar veniți și din alte locuri, au animat străzile pe unde au trecut cu veselie, bucurie și omenie. Muzica de fanfară a răsunat în tot satul, nu a ținut cont de vârstă și a reușit să atragă toate categoriile de vârstă în parcul din comună… Cei bătrâni au primit cu drag cadoul melodios și emoționați au spus că niciodată în satul lor nu au văzut și nu au auzit o fanfară… alături de ei, cei tineri s-au oprit și ei să guste din emoțiile transmise prin muzica de promenadă cântată de instrumentiștii ce și-au etalat uniforma și instrumentele ce străluceau în soarele cald de primăvară ce se răsfăța și el în sunetele muzicii lor… copiii, adolescenții dansau, zburdau pe ritmurile muzicii…

candidat Aurelia Drumea007Clar,  muzica de fanfară are un efect special asupra sufletului și face ca o zi să devină mai specială și mai frumoasă. Dar asta nu a fost tot…  Într-un spectacol de peste 3 ore, pentru prima data de la revoluție, cetățenii din comuna Ștefan Vodă au avut prilejul să urmărească artiști din București și aici îl menționăm pe maestrul George Udilă, din Constanța, Slobozia, Călărași și Ștefan Vodă, care au venit să îi fie alături Aureliei Drumea cu ocazia acestui eveniment. Parcul din Ștefan Vodă a fost animat așa cum n-a mai fost nicicând. Cetățenii, cu mic și mare s-au bucurat… bătrânii și-au șters pe furiș câte o lacrimă, de bucurie și emoție, dar cel mai frumos tablou a fost acela al chipurilor destinse și care radiau de fericire.

candidat Aurelia Drumea067Copii, tineri, maturi și pensionari, s-au simțit minunat într-o atmosferă plină de speranță și hotărâre pentru schimbarea în bine a comunei Ștefan Vodă. Cetățenii doresc renașterea și modernizarea comunei, creșterea calității vieții lor și o localitate pe drumul progresului și prosperității.

candidat Aurelia Drumea051Aurelia Drumea s-a adresat celor prezenți punctând câteva idei din programul său referitor la viitorul comunei Ștefan Vodă.

Știu ce înseamnă munca cinstită, am luptat și lupt mereu pentru a oferi oamenilor de lângă mine încredere, siguranță și respect. Vreau să schimb viziunea în ceea ce privește primăria și îmi asum obligativitatea funcționării acesteia în folosul cetățenilor și a comunității.

Este necesar ca împreună să facem eforturi pentru întărirea comunității noastre. Puterea financiară scăzută a populației, scăderea numărului tinerilor care se stabilesc la sat, absența activităților care să integreze tinerii și să le ofere cadrul necesar pentru dezvoltarea aptitudinilor și abilităților, lipsa locurilor de muncă pentru tineri și neglijarea căutării soluțiilor pentru aceștia, sunt nevoi urgente care aşteaptă rezolvare.

Este nevoie să ne unim eforturile pentru ca noi toți, să ne simțim bine în comuna Ștefan Vodă și să fim mândri că locuim într-o comună frumoasă și prosperă. Vă invit pe toți să fiți alături de mine și să scriem împreună viitorul nostru, al copiilor și al nepoților noștri. Merităm o viață frumoasă și de calitate, fără griji, supărări și dezamăgiri, pricinuite de oamenii cărora le-am încredințat destinul comunității. Este timpul pentru o schimbare radicală și adevărată!”

[wzslider autoplay=”true”]

Liliana Manea

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page