Evenimente, Ultimile Știri — martie 18, 2018 at 22:18

Aurel Vasile-lider regional al TNL

by

SSâmbătă 17 martie , a avut loc, la Călăraşi,  ședința de lucru regională Sud Muntenia a Tineretului Național Liberal. Au participat liderii organizațiilor județene de tineret a PNL din regiunea Sud Muntenia . Au fost discutate probleme organizatorice şi strategii de convingere a tinerilor pentru a intra în politică.

Aurel Vasile vicepreședintele TNL din regiunea Sud-Muntenia și Președintele TNL Călărași a dovedit că este un lider de anvergură națională pentru TNL. Noua echipă  din fruntea TNL Călărași: Alexandru Vasile Președinte, Ștefan Stan Președinte Executiv și  Antoaneta Ancuta Brașoveanu este bine ancorată în arhitectura TNL  național, poate cel mai bine din toate timpurile.

Aurel Vasile, a declarat :

„Mulțumesc tuturor colegilor din Regiunea Sud Muntenia prezenți astăzi la ședința de lucru pe care TNL Călărași a organizat-o în municipiul Călărași. Îi mulțumesc, în același timp și Marei Mareș, liderul TNL, pentru că a fost prezentă alături de noi și pentru susținerea pe care o simțim din partea ei.

Colegilor mei din TNL, atât la nivel județean, cât și municipal, vreau să le transmit și, cu această ocazie, că acțiunile noastre, în următoarea perioadă, se vor înteți. Tinerii liberali trebuie să-și facă simțită prezența în diferite acțiuni, prin care sa promovăm valorile care ne unesc!”

 

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page