Evenimente, Ultimile Știri — martie 21, 2014 at 18:22

Aurel Niculae trece la PMP.Dragoş Coman primeşte întăriri

by

dragos nicolae

Deputatul Aurel Nicolae a părăsit PNL şi a trecut la PMP. Partidul Mişcarea Populară este “alegerea corectă”penru mine  şi că locul meu este în această echipa, a declarat Nicole, pentru Argument.Dragoş Coman este un tânăr de viitor şi voi activa cu drag în organizaţia de la Călăraşi, a mai spus Aurel Niculae.

Deputatul Aurel Nicolae este din comuna Ciocăneşti ,judeţul Călăraşi

“Am decis astăzi, 21 martie, să mă alătur Partidului Mişcarea Populară alegând, astfel, o echipă şi un proiect care mi-au câştigat încrederea şi care mă reprezintă cu adevărat – ca om politic, ca român. Nu voi mai activa în cadrul grupului parlamentar liberal, ci mă alătur celui mai nou şi mai proaspăt proiect politic. Sunt foarte bucuros să găsesc aici oameni tineri şi plini de energie. Ca şi ei, şi eu cred că e important ceea ce laşi în urmă. Am doi copii şi vreau ca ei să fie mândri pentru ceea ce a construit tatăl lor alături de acest partid, pentru ceea ce a făcut concret pentru oameni. Sunt şi voi rămâne un om de dreapta şi dincolo de orice ambiţii politice, îmi doresc să activez într-un partid care să se manifeste, prin discurs şi prin iniţiative, ca un partid autentic de dreapta”, se arată în declaraţia de presă a deputatului Niculae, transmisă vineri de PMP.

Deputatul Aurel Nicolae a subliniat că este român.

“PMP este un partid care ştie ce vrea şi ştie de ce parte a baricadei se află. Este partidul oamenilor care fac politică relaxat, fără ambiţii nejustificate şi cu liniştea pe care le-o dă valoarea lor profesională. Am venit, deci, alături de acest partid pentru unicul beneficiu de a fi în acord cu crezul meu politic. Nu am plecat către putere, ci către partidul care se opune cu cea mai mare fermitate actualei guvernări”, mai spune Niculae, potrivit comunicatului de presă transmis de PMP.

Aurel Niculae a fost ales deputat într-un colegiu din judeţul Călăraşi şi este membru în Comisia pentru politică economică a Camerei.

Cred că este un mare câştig pentru organizaţia PMP Călăraşi. Mă cunosc cu domnul Aurel  Nicolae  şisunt  convins că vom lucra foarte bine împreună şi mai mult decât atât venirea domniei sale va duce un aport consistent la examenul pe care îl va avea de dat organizatia PMP Călăraşi,a declarat Dragoş Coman Preşedintele PMP Călăraşi pentru Argument.

Dragoş Coman îşi ţine promisiunea de a aduce oameni de calitate în organizaţia de la Călăraşi. La forţa şi energia tinereţii se adaugă un plus de maturitate şi experienţă politică.

Aurel Nicolae este licenţiat în economie la Buxton University  şi  management,inginerie în agricultură şi dezvoltare rurală Universitate de ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară Bucureşti A ocupat poziţii de top management în diferite unităţi economice şi a făcut sport de performanţă

Nelu Bălaşa

 

 

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page