Politica, Politica locala — februarie 1, 2015 at 20:54

Aurel Niculae despre colaborarea cu PSD: suntem una dintre cele mai bune organizații UNPR din țară

by

IMG_1225

Reporter: Ce mai fac aliaţii dumneavoastră? Vă mai întâlniţi în alianţă sau…că PSD-ul nici conferinţe de presă nu mai ţin ..

Eu nu ştiu care este programul dânşilor, eu m-am întâlnit săptămâna trecută cu domnul preşedinte Cristodor şi cu domnul Ştefan au venit pe la Bucureşti la nişte instituţii, am discutat, a rămas să ne întâlnim săptămâna asta să discutăm în continuare de proiectul nostru comun în funcţie şi de timpul dânşilor. Noi am decis ca de acum  să permanetizăm această întâlnire cu dvs chiar dacă câţiva ziarişti  (nu dau nume) au încercat să ne ia puţin în zona de comunicare online, în sensul de  ce mai aveţi voi mă de comunicat, dar mă rog, eu aşa ştiu că fiecare om se defineşte prin acţiunile şi actele sale. Noi ne vom ţine aceste întâlniri cu dvs, sper să avem şi ce vă comunica, în sensul în care este în interesul cetăţenilor municipiului, sperăm în formula completă, cu participarea domnului primar Drăgulin în dubla sa calitate, cu menţiunea că, sigur, dumnealui când va avea ceva de comunicat ce ţine direct de comunitatea din Municipiul Călăraşi, atunci cu siguranţă că apelează direct la dvs.

Revenind la aliaţii noştri, şi Alex (Alexandru Buricea) şi eu, mai puţin Camelia (Camelia Croitoru)pentru de-abia ne-am reorganizat la municipiu, am avut discuţiile după campanie…nu ne-am mai întâlnit…ne-am întâlnit aşa, informal ca să zic cu conducerea PSD Călăraşi  dar niciodată pe o analiză comună că nu e cazul. Noi ne-am făcut analiza noastră în interiorul partidului, am ajuns la această concluzie că suntem deja bine poziţionaţi în jud. Călăraşi. Asta a fost şi aprecierea conducerii partidului că suntem una dintre cele mai bune organizaţii în momentul ăsta după organizaţia UNPR – sector 2 Bucureşti, deci suntem poate în primele trei organizaţii ca rezultat şi performanţă a structurilor din teritoriu şi profitând de această cuantificare şi evaluare a rezultatelor de la alegerile din toamnă ne-am permis noi să facem acestă analiză şi să ne ducem către rezultatele pe care vi le-am comunicat mai devreme şi anume 10 plus 1, ceea ce înseamnă poate peste 30% din voturile judeţului .

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page