Comunicate de presă, Ultimile Știri — februarie 14, 2014 at 10:19

Au fost reţinuţi hoţii care au furat casa de bani din incinta oficiului poştal din Medgidia

by

Patru bărbaţi care ar fi sustras o casă de bani dintr-un oficiu poştal din Medgidia au fost prinşi de poliţişti. În urma percheziţiilor desfăşurate la locuinţele acestora, au fost indisponibilizate sume de bani, un autoturism şi aparatură electronică.

oficiu-poştal

La data de 13 februarie a.c., poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale din cadrul I.P.J. Constanţa au efectuat 18 percheziţii în judeţul Constanţa (localităţile Medgidia şi Cuza Vodă), la domiciliile mai multor persoane bănuite de comiterea furtului unei case de bani, din incinta unui oficiu poştal, din Medgidia. Fapta a fost comisă la data de 31 ianuarie ac..

La acţiune au participat şi poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Medgidia, I.P.J. Călăraşi, I.P.J. Timiş şi luptătorii de la Serviciul pentru Acţiuni Speciale Constanţa.

În urma percheziţiilor, au fost indisponibilizate, în vederea continuării cercetărilor, sume de bani, un autoturism şi aparatură electronică.

În cauză, au fost reţinuţi patru bărbaţi, cu vârste cuprinse între 20 şi 30 de ani.

Aceştia urmează fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia, cu propunere de arestare preventivă.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul jandarmilor de la Detaşamentul 7 Jandarmi Medgidia şi de suportul informativ al DIPI.

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page