Politica, Politica naţională — mai 23, 2013 at 02:14

Au fost excluşi din PNL Vlad Moisescu şi alţi 11 membri

by

excluderi pnlPreşedintele interimar al PNL Sector 1, Daniel Chiţoiu, a declarat, pentru MEDIAFAX, că au fost excluse 12 persoane din partid, printre care şi Vlad Moisescu, pentru faptul că au “aderat la alte partide politice sau doctrine politice”.

Chiţoiu a declarat că în cadrul şedinţei Biroului Politic al PNL Sector 1 a fost decisă excluderea a 12 persoane, îprintre care şi Vlad Moisescu.

Liderul interimar al PNL Sector 1 a precizat că motivul excluderii este legat de “aderarea la alte partide politice sau doctrine politice”.

Potrivit unor surse liberale, printre cei excluşi în şedinţa de miercuri seară se află apropiaţi ai lui Andrei Chiliman, din Primăria Sector 1, printre care Ioana Costescu şi Bogdan Piţigoi.

Vlad Moisescu este cunoscut ca fiind un apropiat al primarului Sectorului 1, Andrei Chiliman şi unul dintre fondatorii Iniţiativei România Liberală.

Potrivit statutului PNL, membrii care nu au funcţii de conducere în partid, cum este cazul lui Moisescu, sunt exlcuşi din formaţiune în urma unei decizii a filialei din care fac parte.

Platforma politico-civică Iniţiativa România Liberală îi are printre membrii fondatori pe Andrei Chiliman, Vlad Moisescu, Diana Tuşa, Dan Cristian Popescu, Iulian Crăciun.

Chiliman declara, luni, pentru MEDIAFAX, că a avut loc o primă discuţie între IRL, PNŢCD şi FC pentru “unificarea dreptei”, fiind vorba de un “parteneriat pe termen lung” care să treacă peste “interese şi orgolii personale”.

Edilul a precizat că la reuniune au mai luat parte Teodor Baconschi, Sever Voinescu, Vlad Moisescu.

Sursa:  Mediafax
foto: digi24

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page