Evenimente — mai 20, 2013 at 10:33

Atmosferă incendiară la Modelu

by

IMG_6250Ziua a doua de distracție la zilele comunei Modelu a început cu o vreme destul de călduroasă la orele 17.30. Încetul cu încetul modelenii au umplut terasele până  la refuz iar starea de bună dispoziție și-a făcut treptat loc pe strada primăriei. Pe șcenă au urcat Ștefania Rareș, Vali Vijelie, Tehnic Grup, Dj Jungle și mulți alții.

Pulsul din prima seară a fost unul ridicat, cetățenii comunei petrecând până la miezul nopții. Tărăbășanu Marian, în vărstă de 45 de ani ne-a declarat că ”abia aștept focul de artificii și cu siguranță voi sta până la final cum am stat și aseară.” În ultima seară organizatorii le-au pregătit oamenilor un grandios spectacol de artificii ca zilele de sărbătoare să se încheie cum nu se poate mai frumos. Copiii au cântat și au au dansat pe piesele celebre ale artiștilor preferați făcând astfel să răsune întreaga comună.

”Mi-au demonstrat încă odată: oamenii știu să se distreze și ma bucur că am reușit să-i fac fericiți” ne-a declarat primarul comunei, Gheorghe Dobre.

[wzslider autoplay=”true”]

Mihai Aurelian

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page