Lifestyle, Sport — mai 21, 2013 at 14:09

Atletic Junior – O echipă a speranței!

by

Atletic Junior9Sâmbătă, orele 13.00, pe stadionul echipei din Modelu, grupa de “98, ”99 a echipei Atletic a disputat un meci amical împotriva celor de la Oțelul Galați, meci care îi va pregăti pentru următorul stadiu de pregătire. Conduși de pe bancă de antrenorul Marius Lucan și primind indicații de la președintele glubului, Adrian Ghiuță, micuții călărășeni au obținut un rezultat onorabil, scorul arătând după finalul celor trei reprize de joc, 5-6, avantajul fiind al gălățenilor. Meciul a fost unul disputat, chiar dacă la un moment dat diferența era foarte mare, puștii s-au ambiționat, ca de fiecare dată, și au revenit, micșorând astfel din diferență.

Echipele mari au avut de furcă cu călărășenii noștri

Fie că vorbim de Academia ”Gheorghe Hagi”, Steaua București, Dinamo București, echipe cu rezonanță în fotbalul românesc, elevii domnului Lucan au știut să țină piept ba mai mult învingând fără drept de apel în competiții sportive. Anul trecut la turneul zonal organizat de Academia Gheorghe Hagi Atletic a ocupat un loc trei, ceea ce a făcut ca nimeni să mai ajungă la această performanță.

”Sunt copii foarte talentați. Este prima generație care a ajuns la această performanță, au 6-7 ani de când activează, echipa omogenă, jucatori de mare perspectiva pentru fotbalul călărășean și național” a declarat pentru ziarul nostru domnul antrenor, prof. Lucan Marius.

[wzslider autoplay=”true”]

Aurelian Mihai

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page