Plăcerile vieţii, Seducţie — aprilie 29, 2013 at 00:22

Arta de a mângâia

by

arta de a mangaiaUn răsfăţ magic al trupului. O punte secretă către inima celuilalt. Vrei să deprinzi măiestria dezmierdărilor? Intră în lumea orientală…

Am auzit de multe ori vorbindu-se despre Tantra. Arta a amorului oriental, iniţieri în tehnici sexuale secrete, toate definiţiile pe care le-am aflat până acum s-au referit la un mod sublim de a face dragoste. Însă Tantra înseamnă mult mai mult. Este o ştiinţă care măsoară pulsul vieţii, care spiritualizează tot ce trăim.
Tantra este experienţa de a fi în permanenţă conştient, treaz, viu cu adevărat. Este pământul,
apa, focul, aerul, bărbatul şi femeia, lumina şi întunericul într-o misterioasă comuniune. Indiferent că ne aflăm în mijlocul unei discuţii, că ne plimbăm în natură, că medităm, că facem dragoste, Tantra înseamnă întotdeauna a fi conştient de clipa prezentă. Aprofundând tehnicile specificate, ea ne învaţă cum să trăim pe deplin în prezent şi să ne bucurăm de fiecare clipă. Prin ea obţinem nu doar controlul deplin al energiilor corpului, ci de asemenea ne arată modul de a trăi mereu în inimă, clipă de clipă, până şi în cele mai mărunte acţiuni.

În esenţă, este vorba despre a iubi şi a fi iubit. Este vorba de misterul copleşitor al iubirii. Tantra înseamnă o echilibrare a tensiunilor polar opuse care face posibilă parcurgerea căii de mijloc. Tantra este un mod de viaţă care răspunde celor ce aspiră la extaz, la desăvârşire. Tantra înseamnă transformare şi recunoştinţă divină.  

arta de a mangaia1Gustă cu  degetele… savoarea sufletului
“Iubitul a întrebat: Cum ţi-ar face plăcere să te ating?
Iubita a răspuns:
Mi-ar plăcea să mă atingi ca şi cum mâine ai pleca undeva foarte, foarte departe şi ai vrea să-ţi aminteşti de fiecare parte acorpului meu, de netezimea pielii mele, de toate văile şi  rotunjimile care alcătuiesctrupul meu.
Mi-ar plăcea să mă atingi ca şi cum ai fi orb, ştiind că mă iubeşti nebuneşte, dar nereuşind vreodată să mă vezi.
Atinge-mi faţa, sânii, coapsele…. Învaţă cum “arăt”, imaginează-mă în minte atunci când mâinile tale îmi explorează formele.
Mi-ar plăcea să mă atingi ca şi cum mâinile tale ar fi mâini vindecătoare, emanând energia iubirii în fiecare mângâiere.
Mi-ar plăcea să mă atingi ca şi cum te-ai hrăni prin mângâiere. Hrăneşte-te din mine, potoleşte-ţi setea de fericire cu iubirea ce o port în mine.
Mi-ar plăcea să mă atingi ca şi cum m-ai hrăni prin mângâierile tale, ca şi cum atingerea ta mi-ar dărui viaţă şi fericire.
Mi-ar plăcea să mă atingi ca şi cum mâinile tale ar fi pensule şi atunci când mă mângâi îmi colorezi fiecare parte a corpului cu lumini şi nuanţe strălucitoare, scânteietoare, orbitoare.
Mi-ar plăcea să mă atingi precum un sculptor care tocmai şi-a încheiat opera, şi acum netezeşte din nou fiecare parte pentru a-i da strălucire.
Mi-ar place să mă atingi ca şi cum mâinile tale ar fi foc, transformând în cenuşă ceea ce este impur şi păstrând doar aurul pur al sufletului meu.
Mi-ar plăcea să mă atingi ca şi cum aş fi în eternitate Iubita ta.” 

Dacă Tantra este arta de a trăi plenar şi conştient, iar atingerea este unul dintre mijloacele fundamentale de comunicare, putem spune că atingerea tantrică este acea mângâiere care vine din inimă. Atingerile din inimă au puterea de a vindeca, de a trezi, şi permit apariţia unei fuziuni şi comunicări profunde. Atingerea tantrică, sfântă mângâiere, este o modalitate de a comunica deplin conştient cu fiinţa iubită, cu tot sufletul. Mângâierile presupun întotdeauna sinceritate, respect, armonie, iubire. Este vorba de a comunica tot ceea ce simţim şi a experimenta prin intermediul limbajului trupului. Deşi de obicei atingem cu ajutorul palmelor (şi este bine aşa, deoarece circa o treime dintre cei 5 milioane de receptori senzitivi de pe suprafaţa pielii noastre se află în palme), putem atinge de asemenea cu orice alta parte a corpului. Mângâierile trebuie întotdeauna să fie pline de iubire, pentru că doar astfel este posibilă apariţia unor fenomene extraordinare: vindecări, treziri ale energiei Kundalini, senzaţii copleşitoare de plăcere şi fericire, sublimarea energiilor de-a lungul coloanei vertebrale, către centrii superiori de forţă, o mai mare rafinare şi elevare a fiinţei.

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page