Seducţie — iulie 6, 2013 at 21:18

Arta de a iubi

by

arta de a iubiO relatie amoroasa plenara poate fi mult mai mult decat o comuniune erotica placuta. Este vorba de incredere, intimitate si comunicare. Iata cateva sugestii amuzante care pot aprofunda relatia dumneavoastra de iubire. Aflati cat de bine va cunoasteti unul pe celalalt, jucandu-va!
Localizati toate semnele caracteristice de pe corpul fiintei iubite. Bineinteles ca trebuie sa va dezbracati mai intai pentru aceasta! Este vorba de liniile specifice ale corpului, curburile lui unice sau chiar semne din nastere, alunite. Retineti cum arata, unde se afla ele… Ce simte celalalt daca atingeti cu mana sau sarutati zona respectiva? Puteti descoperi semne de care cel drag nici nu stie? Iubiti-le cand le gasiti.
Cand va dezbracati, observati-va reciproc. Cine se dezbraca primul? Exista o anumita ordine in care va scoateti hainele? Retineti ce este diferit la fiecare din voi.
Care este parfumul sau after-shave-ul pe care il foloseste fiinta iubita? Ati putea sa o regasiti intre alti oameni daca ati fi legat la ochi si v-ati conduce numai dupa miros? Ce culoare au ochii iubitei? Atentie, nu va grabiti sa raspundeti decat daca sunteti absolut sigur ca stiti. Priviti-va indelung in ochi cu atentie. Sunt ei de aceeasi culoare? Au mereu aceeasi culoare? Din ce cauza isi schimba nuanta? Cum sunt ochii atunci cand traieste interes, fericire, tristete, teama, surpriza? Pentru a raspunde la aceste intrebari trebuie sa va priviti des si profund in ochi…

Inhibitiile sexuale pot fi indepartate prin iubire

arta de a iubi1Nu trebuie vreodata sa confundam arta adevarata de a face dragoste cu brutalitatea instinctuala a unei copulatii. Daca un barbat care iubeste nu reuseste sa-si trezeasca erotic iubita, atunci cea mai mare parte a placerii si a fericirii care se poate resimti printr-o fuziune amoroasa plenara nici nu va putea fi traita. Multi nici macar nu intuiesc aceasta armonie si comuniune inefabila care se creeaza intre cei doi iubiti atunci cand iubirea fata de celalalt este profunda si cand trairile lor erotice sunt din ce in ce mai rafinate si mai complexe.
Chiar si o femeie senzuala si trezita erotic poate avea perioadele ei de tensiune sau inhibitie sau poate deveni chiar temporara frigida. Daca barbatul, prin gesturile sale, ii aminteste de o experienta anterioara neplacuta, orice femeie se poate inhiba. De asemenea, modul in care celalalt arata si se comporta lasa adesea urme adanci in noi, atat in sens pozitiv, cat si in sens negativ. O respiratie neplacuta, o stare de curatenie indoielnica, graba, teama de a nu fi descoperiti sau surprinsi, ca si multe alte conjuncturi pot duce la o stare de tensiune in derularea actului erotic cu urmari in timp.
Pentru a evita producerea acestor situatii, dar si pentru remedierea lor, iata in continuare cateva sugestii:
– urmariti sa traiti clipa; trecutul nu mai exista, iar viitorul este iluzoriu. Ganditi-va ca daca acum, cand tocmai va pregatiti sa faceti dragoste, va ganditi wetla ce va fi maine, aveti toate sansele ca trairea care se deruleaza aici si acum sa treaca neobservata.
– invatati sa va cunoasteti si sa va apreciati. Frumusetea este in ochii privitorului. Nu uitati ca asa cum gandim noi despre noi, asa vor gandi, mai devreme sau mai tarziu, ceilalti despre noi. Admirati-va, descoperiti ceea ce este frumos si armonios, senzual si incitant la corpul dvs.
– cunoasterea organelor noastre sexuale este esentiala – atat din punct de vedere pur anatomic, cat si din cel al satisfactiei sexuale. Invatati ceea ce le place cel mai mult; aceste organe isi au “personalitatea” lor, care trebuie respectata; invatati sa le cunoasteti pentru a le intelege cat mai bine. Folositi o oglinda pentru a le privi, ele au o frumusete, o senzualitate si o tandrete anume.
– fiti atenta la cum raspunde corpul dvs. la mangaieri; imaginatia, atunci cand este constructiva si benefic orientata, poate avea efecte miraculoase, jucand adeseori cel mai important rol.
– cititi carti pentru a va imbogati cultura erotica si pentru a va dinamiza imaginatia.
– discutati despre aceste lucruri cu prietena voastra intima sau, daca nu aveti inca o astfel de prietena, puteti sa va faceti una prin aceste discutii. Cu siguranta veti avea de invatat una de la cealalta, lucruri la care poate nu v-ati gandit niciodata, dar pe care v-ar incanta sa le experimentati.
– preluati uneori initiativa in relatia cu iubitul dvs. uluiti-l cu idei noi, fiti deschisa, total lipsita de prejudecati aberante sau falsa pudoare. El va fi foarte incantat.
– fiti aventuroasa in ceea ce priveste abordarea unor pozitii mai spectaculoase sau chiar a unor posturi care sa va permita sa atingeti stari inalte de excitatie. Abordand posturi erotice diverse, puteti fi sigura ca el nu se va plictisi vreodata.
– nu-i pretindeti sa stie si sa faca totul exact asa cum v-ati dori; amintiti-va ca el nu are cum sa stie lucruri pe care poate chiar dvs. nu le cunoasteti. Plina de curaj, invatati-l ce va place, cu multa rabdare si, mai ales, iubire.
– o femeie frumoasa si dezinhibata poate deveni cu usurinta “mai multe femei” in acelasi timp. Daca o femeie isi permite sa devina simultan multipla in manifestarile sale ca fata, sotie, sora, mama, amanta, femeie fermecatoare, virgina, atunci se va constata o amplificare a vitalitatii sexuale a iubitului ei. Aceasta se produce mai intai la nivel fizic, vital, aparand insa rapid si efecte notabile la nivel psiho-fiziologic. Expansiunea benefica a constiintei intr-o femeie creeaza in mod natural multiple trasaturi de caracter in aceasta. Capacitatea tainica a unei femei frumoase, vitale si rafinate de a deveni simultan “toate femeile” pentru barbatul ei constituie o imensa sursa de energie vitala si in acelasi timp reprezinta o contributie extrem de revigoranta si profund armonizatoare pentru un cuplu continent.
Adaptat dupa revista Elixirium

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page