Editoriale, Interviuri — mai 17, 2016 at 14:54

Aron Emanoil:Daniel Drăgulin este o persoană cu o bună reputație socială și profesională, cu o anumită pricepere dovedită în administrație și este ales printr-o competiție liberă

by

IMG_3866

Aron Emanoil este manager cunoscut și respectat totodată, iar realitatea a confirmat valorea și priceperea.   Este un om de afaceri important,cu greutate aș putea zice, care a pus pe picioare o afacere viabilă.

Aron Emanoil: Eu înțeleg politica, ca pe un mod de implicare socială. Fie prin politică, fie prin alte forme de organizare a societății civile. Greșeala care se face în România și în mentalitatea colectivă a românilor, este lipsa de implicare socială care nu este lucrul cel mai bun, sau implicarea socială vizând  un interes material imediat sau de altă formă sau implicarea socială contra unui interes. Eu nu sunt genul acesta și nu am agreat acest tip de comportament social, înțeleg implicarea socială prin beneficii care să intervină indirect și să se reverse asupra comunității. Asta înțeleg eu prin implicare socială care se poate face și prin intermediul politicii dar și prin alte forme de organizare și implicare în viața socială a comunității.

Apreciez implicarea și spiritul civic la primarului Daniel Drăgulin,deschiderea și interesul față de cetățeni ,disponibilitatea și aplecarea către doleanțelel lor.Pe lângă problemele politice și administrative care nu sunt putine, l-am găsit pe Drăgulin  sprijinind  și participând la multe proiecte  din viața culturală, asisență socială,afaceri,sportivă a comunității noastre., a declarat Aron Emanoil pentru Argument.

Daniel  Drăgulin este o persoană cu o bună reputație socială și profesională, cu o anumită pricepere dovedită în administrație și este ales printr-o competiție liberă

Cred că are forța și determinare să continue proiectele de care are nevoie  municipiul Călărași. Suntem o echipă în măsură să ofere soluții și rezolvări la problemele oamenilor și la provocările viitorului.

 a consemnat Nelu Bălaşa

3 Comments

    Leave a Comment

    You must be logged in to post a comment.