Educaţie — august 31, 2015 at 09:17

Aripi catre viitor

by

După o vacanţă lungă şi frumoasă… începe un nou an şcolar plin de emoţii… aşteptări şi speranţe… privind obţinerea unor rezultate de excepţie.

Maine… e 1 septembrie… e sărbătoarea începutului de an şcolar la gradinita… chiar dacă toamna nu ne învăluie cu aromele ei… lăsandu-ne încă bucuria zilelor de vară… poate tocmai pentru a da mai multă strălucire şi emoţie momentului.

copii

Îmi place să simt vibraţia sufletelor care abia învaţă să viseze… să văd cum le cresc aripi sub ochii mei… şi să simt fericirea celui care ştie că a contribuit… într-un fel sau altul… la formarea unor oameni.

Este începutul marelui zbor al înţelepciunii… pentru boboceii de la gradinita… iar aripile lor sunt atât de firave…  încât au nevoie de multă căldură… dragoste şi dăruire… din partea noastra… ca să devină puternice.

Le doresc tuturor copiilor… să aibă un an şcolar plin de lucruri minunate… spre bucuria părinţilor şi a noastra…  fiind convinsa ca vor  “ profita ”… în sensul bun al cuvântului… atât de ştiinţa cât şi de experienţa de viaţă a educatoarelor minunate pe care le au… adevărate modele de viaţă… demne de urmat.

Tocmai de aceea…  exclam cu sufletul plin de simţiri care-şi aşteaptă transformarea în clipe de bucurie… ca în fiecare toamnă: A început gradinita!!!

Mariana Ionescu

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page