Mâncare şi Băutură — septembrie 16, 2013 at 14:09

Ardei umpluti

by

ardei-umplutiIngrediente pentru 10 portii:

  • 10 ardei dulci
  • dovlecei
  • 4 morcovi
  • 2 cepe
  • 2 oua
  • 1/2 pahar de lapte,
  • 2 linguri mac,
  • 2 linguri ulei,
  • 2 linguri faina,
  • 4 lingurite marar tocat,
  • 1 lingurita adjica,
  • 200 g smantana
  • piper rosu macinat, sare

Mod de preparare:

Spalati ardeiul, taiati-l in doua ;i scoateti semintele si peretii interiori. Pentru umplutura, taiati marunt dovleceii, morcovul si ceapa. Prajiti-le in ulei, apoi inabusiti-le. Adaugati sare, piper macinat, faina, verdeata, laptele, macul ;i incalziti pana la ingrosarea compozitiei. Lasati sa se raceasca putin si mai apoi puneti ouale.
Pentru sos, amestecati smantana cu adjica.
In jumatatile de ardei puneti umplutura, turnati sosul pregatit si coaceti pentru 25-30 minute la 230 grade C.

Pofta mare!

L.M.

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page