Lifestyle, Sport — mai 10, 2013 at 16:00

Arde Liga a IV-a!

by

sportEternele rivale din nou față-n față.

Mâine începând cu orele 18.00 Liga a IV-a va fi încinsă la maximum. ”Vinovații” pentru aceasta atmosferă sunt Venus Independența și Dunărea Ciocănești care vor disputa meciul hotărâtor pentru locul I. Diferența dintre cele două echipe este de un punct. Câștigătoarea meciului va trece pe primul loc, astfel încât se va putea stabili și viitoarea câștigătoare a ligii.

Echipele de juniori ale celor două echipe vor disputa și ele meciul începând cu orele 16.00.

Venus favorită

Derby-ul de Liga a IV-a va fi cu siguranță un spectacol fotbalistic. Meciul se va disputa pe terenul Dunării Ciocănești. În ciuda acestui fapt Venus Independența este, totuși, favorită având în vedere confruntările directe dintre cele două, deoarece aceștia au învins de fiecare dată.

Steaua-Dinamo de Călărași

Se cunoaște destul de bine rivalitatea dintre cele două echipe bucureștene și am putea considera meciul de ligă inferioară asemenea acestuia deoarece orgoliile sunt destul de mari. Cele două echipe călărășene sunt rivale de o viață. În primul rând pentru că sunt jucători foarte bine pregătiți care au obținut performanțe de-a lungul timpului.

Iliei Zeciu, antrenorul celor de la Venus Independența a afirmat că ”va fi un meci între cele mai bune echipe ale ligii cu un renume la nivel județean și cu siguranță vom pleca cu prima șansă datorită confruntărilor directe de unde am ieșit mai mereu câștigători. Va fi cu adevărat o grandioasă manifestare sportivă. Noi ne aflăm pe primul loc cu 62 de puncte în fața Ciocăneștiului cu un punct, iar meciul decisiv va fi măine. Nu numai punctajul ne avantajează ci și meciurile din cele 6 etape rămase având dispute ușoare, în schimb Dunărea va avea meciuri destul de dificile” 

Și un egal e bun!

Radu Florin, membru fondator la Venus este de acord și cu un rezultat de egalitate deoarece ”disputele din etapele viitoare nu cred ca ne vor pune în dificultate ca să câștigăm capionatul”

Meci echilibrat

Radu Ion, președintele echipei de club din Independența este de părere că ”va fi un meci între două echipe egale din punct de vedere valoric, dar plecăm cu prima șansă, avantajul fiind al nostru. Nu ne-ar deranja remiza”

Emoțiile vor fi pentru ambele tabere ca de fiecare dată când cele două echipe s-au întâlnit față-n față.

Aurelian Mihai

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page