Evenimente, Ultimile Știri — aprilie 26, 2014 at 18:31

Arbitrajul nu arbitrariul…Motanul şi Gâscanul sunt puşi pe treabă

by

IMG_2762

Daniel Ştefan, Preşedinte al Colegiului Judeţean de Arbitri Călăraşi şi Bogdan Leu  Preşedintele Corpului Observatorilor au susţinut vineri,25 aprilie o conferinţă de presă.Au fost prezenţi  Dorinel Dincă Preşedintele AJF Călăraşi şi Auraş Dumitru Preşedintele comisiei de disciplină a AJF Călăraşi.

Arbitrajul nu este nici mai rău nici mai bun decât fotbalul care se joacă. Această conferinţă de presă este începutul unui proces de transparenţă şi a unei mai bune comunicări cu echipele şi publicul iubitor de fotbal,a declarat Daniel Ştefan preşedinete CJA Călăraşi.

Un campionat de calitate presupune cunoaşterea şi respectarea regulamentului,a declara t Daniel Ştefan. De aceea, deşi este dificil,o prioritate va fi cunoaşterea şi respectare regulamentului de către toţi participanţii jucători,arbitri conducători şi delegaţi ai echipelor.

 Din luările de cuvânt ale oficialilor AJF s-a lăsat să se înţeleagă că fiecare echipă are câte un primar sau prelungire de primar care e miezul din dodoaşcă ,care nu cunoaşte regulamentul dar care are păreri puţine şi fixe iar arbitrariul lor tinde să înlocuiască arbitrajul.

Vrem  să rescriem regulamentulşi să-l îmbunătăţim prin preluarea problemelor şi propunerilor de la toţi oamenii implicaţi în fotbal,să-l supunem dezbaterii  şi până a vară să-l adoptăm,  în aşa fel încât noul campionat să înceapă cu un regulament mai clar  şi mai bun, a declarat Dorinel Dincă-Preşedintele  Călăraşi

Întinerirea lotului de arbitri şi mărirea numărului de arbitri pentru a exista o bază de selecţie,

creşterea calităţii lotului de arbitri prin pregătire profesională şi  etică şi o mai bună organizare,transparenţă şi comunicare  sunt priorităţile arbirajului călărăşean în această perioadă.

Avem o comisie judeţeană de arbitri în care se munceşte,multe lucruri s-au transformat în bine în activitatea AJF chiar dacă asta deranjat pe unii,a mai adăugat Dorinel Dincă

Nelu Bălaşa

 

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page