Politica, Politică regională — aprilie 9, 2013 at 19:35

Aplauze și laudațio pentru Tărăcilă, prețul reconcilierii în PSD Călărași

by

Aplauze și laudațio pentru Tărăcilă1Am mari îndoieli că sunteţi bine şi cu atât mai mult că sunteţi în stare în acest moment să transmiteţi acest bine şi nouă, cetăţenilor, indiferent unde ne-am afla.

 

 

Sâmbătă s-a desfăşurat în Sala de spectacole a Centrului Cultural Judeţean “Barbu Ştirbei” Călăraşi conferinţa judeţeană de alegeri din cadrul PSD Călăraşi. Au fost convocați 548 de delegaţi , au participat 480 care au decis, în unanimitate, ca Dan Şova să devină preşedintele organizaţiei judeţene pentru următorii 4 ani și au ales cei 151 de membri ai Consiliului Judeţean .

Consiliului Judeţean al PSD Călărași a stabilit, prin vot secret, componenţa Biroului Permanent Judeţean. Pentru cele 11 funcţii de vicepreşedinte au candidat 15 persoane, deputatul Daniel Florea nu a întrunit voturile necesare pentru a face parte din noul BPJ.

Aplauze și laudațio pentru Tărăcilă

Un mare paradox: Partidul nu are încredere în deputatul care i-a tras în sus, cetățenii au, pentru că l-au ales. Ce mesaje contradictorii transmite PSD-ul la Călărași…..PSD-ul călărășean nu a găsit la masa atât de lungă a puterii, locuri pentru două dintre figurile cele mai importante ale lor: deputații Steriu  Vali și Daniel Florea..oricum oameni cu background profesional și politic peste mulți de la prezidiu…

Nu țin cu ei… aș putea spune că sunt în stare de conflict  cei doi deputați…și totuși această neglijență..sau poate mai mult…!!!???

Nelu Bălaşa

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page