Anunţuri, Ultimile Știri — mai 20, 2014 at 09:00

APIA: Termenul limită pentru depunerea cererilor de sprijin pe suprafaţă pentru anul în curs, fără penalizări, a fost de 15 mai 2014

by

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) informează că termenul limită pentru  depunerea cererilor de sprijin pe suprafaţă pentru anul în curs, fără penalizări, a fost de 15 mai  2014.

Apia-Pentru cererile depuse după această dată se aplică, la suma totală de plată, o penalizare de 1%  pentru fiecare zi lucrătoare întârziere. După data de 10 iunie a.c., cererea de sprijin nu mai este admisă la calcul.

Menţionăm că, în perioada 1 martie – 15 mai 2014, au fost depuse, în cadrul Campaniei de primire a cererilor de sprijin pe suprafaţă, un număr de 980.354 cereri de plată, pentru o suprafaţă de 9,6 milioane hectare.

Informare de presa34 (3)Sprijinul financiar pe suprafaţă este finanţat din Fondul European de Garantare Agricolă (FEGA), din Fondul European Agricol pentru Dezvoltare Rurală (FEADR) şi de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale (MADR). 

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page