Mâncare şi Băutură — decembrie 13, 2015 at 17:23

Aperitiv ”chic” cu caviar și vodcă

by

Aţi mai pregătit vreodată aperitive cu caviar și vodcă? Nu?!!! Atunci, iată, vă propun niște aperitive mai speciale, ”chic”, pentru masa de sărbători. Este o rețetă delicioasă, care este gata  în doar 5 minute.

aperitiv cu caviar si vodcaIngrediente:

  • 100 g caviar
  • 100 g unt
  • 12 felii de pâine tost
  • 10 filete de anșoa
  • 1 lingură de vodca Smirnoff

Mod de preparare:

Începeți să frecați bine untul înorporând picătură cu picătură vodca, până obțineți o cremă fină. Desărați filetele de anșoa și apoi zdobiți-le într-un mojar până devin o pastă, după care le amestecați cu untul.

Rumeniți feliile de toast pentru câteva minute în cuptorul încins și apoi taiați-le în triunghiuri micuțe. Întindeți crema de unt cu anșoa ușor peste triunghiurile de toast și apoi presărați deasupra, acoperindu-le, caviar. Nu vă zgârciți la caviar, doar este pentru voi!

Puneți triunghiurile pe un platou frumos și serviți-le la masă, acompaniindu-le cu un pahărel de vodcă rece, glazurat în prealabil la congelator.

Să aveți poftă!

Liliana Manea

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page