Politica naţională — august 25, 2016 at 18:51

Antreprenor in serie despre guvernul Ciolos: Parca simt si alta atitudine cand merg la ghiseele diverselor institutii!

by

 Imagini pentru guvern ciolos

Din tot ce a vazut in ultimele luni, lui Matei Pavel, antreprenor in serie, i se pare ca focusul este in directia potrivita. “Parca simt si alta atitudine la ghiseele diverselor institutii unde mai trebuie sa ajung, pentru ca si creierul meu este mult mai tolerant stiind ca se fac eforturi. Nu ma deranjeaza atat de mult ca multe schimbari vor dura 3, 5, 10 ani, cat timp am convingerea ca ele sunt pe un roadmap si se lucreaza activ la ele”, caracterizeaza el, in cateva cuvinte, activitatea guvernului condus de Dacian Ciolos.

Matei Pavel a lansat si vandut in urma cu cativa ani CautaReduceri.ro, totodata ocupand-se de extinderea Konkurs.ro, RandomWinnners.com si, in prezent, focusul sau este pe start-up-ul T-Me Studios.

“Cred ca cel mai important lucru este sa accepte faptul ca inertia este mare, chiar si la noi, la antreprenori, si sa nu se dea batuti. Am observat multe reactii negative la lucruri pozitive (cum ar fi ca Ciolos a raspuns personal pe Facebook unor comentarii), dar e de inteles”, a mai spus Matei.

De exemplu, Dragos Stanca, managing partner la agentia Think Digital, a postat pe Facebook zilele trecute urmatoarea reactie:

Matei Pavel continua, explicand: “E ca atunci cand angajezi pe cineva: inainte sa-ti castige increderea, primele 2-3 luni insisti sa iti dai ok-ul pe modalitatea de implementare dar dupa ce vezi ca omul isi face treaba, il lasi sa ajunga la obiectiv cum crede el mai bine. Cata vreme ne aliniem cu obiectivele, haterii vor disparea progresiv”, a subliniat el, pentru wall-street.ro.

Ramanand in sfera IT-ului, foarte multi antreprenori renumiti din Romania, dar si presa internationala, au laudat initiativa guvernului Ciolos de a lansa GovITHub, unul din proiectele prin care Executivul incurajeaza inovatia provenita din zona antreprenoriala si cooperarea pentru a depasi barierele birocratice si pentru a implementa proiecte digitale in serviciul cetatenilor. Programul se va desfasura atat cu ajutorul a 10 bursieri pe o perioada de 6 luni, cat si cu ajutorul unor voluntari cu norma de 8 ore/saptamana.

CNIPMMR

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page