Anunţuri, Ultimile Știri — ianuarie 19, 2017 at 14:03

ANM a emis o nouă atenţionare de Cod galben de ger pentru 20 județe printre care și Călărași

by

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o nouă atenţionare de Cod galben de vreme deosebit de rece, nopţi geroase, valabilă în în intervalul joi-19 ianuarie, ora 12 până sâmbătă – 21 ianuarie, ora 10, pentru 20 de județe și municipiul București.

cod galben calarasiÎn intervalul menţionat vremea va fi deosebit de rece, geroasă în noaptea de joi spre vineri (19/20 ianuarie) în cea mai mare parte a ţării, urmând ca vineri spre sâmbătă (20/21 ianuarie) gerul să persiste în special în Transilvania, Oltenia şi Muntenia.

Temperaturile minime se vor încadra în general între -22 şi -14 grade, iar cele maxime vor fi preponderent negative.

Zonele aflate sub atenționare Cod galben de vreme deosebit de rece sunt: municipiul București și județele Mureș, Harghita, Covasna, Brașov, Sibiu, Alba, Hunedoara, Gorj, Vâlcea, Argeș, Dâmbovița, Prahova, Buzău, Brăila, Ilfov, Călărași, Giurgiu, Teleorman, Olt și Dolj.

ANM precizează că, în partea a doua a zilei de joi, 19 ianuarie, local în Muntenia și în Dobrogea, vântul va sufla moderat, cu unele intensificări, astfel că pe spații restrânse zăpada depusă anterior va fi temporar spulberată.

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page