Anunţuri, Ultimile Știri — februarie 7, 2014 at 10:48

ANM: Cod galben de ceață pentru zona periferică a Capitalei, 15 județe și autostrăzile A1 și A2

by

Meteorologii au emis, vineri dimineață, mai multe atenționări nowcasting Cod galben de ceață pentru 15 județe din Muntenia și Moldova, zona periferică a municipiului București și autostrăzile A1 și A2, valabile în următoarele ore.

CEATA

foto:agerpres

Astfel, între orele 8,00 și 11,00, pe arii extinse din județele Ialomița, Călărași, Brăila, Buzău, Prahova, Dâmbovița și Ilfov, inclusiv zona periferică a municipiului București, pe drumurile naționale și europene aferente și autostrăzile A1 și A2, se va semnala ceață care determină scăderea vizibilității sub 200 de metri și, izolat, sub 50 de metri.

Tot până la ora 11,00, pe spații extinse din județele Bacău, Vrancea, Vaslui, Neamț și Galați, inclusiv E85 și drumurile naționale, se va semnala ceață, fenomen care determină vizibilitate redusă sub 200 de metri și, izolat, sub 50 de metri.

Ceața va persista, până la ora 10,00, și în județul Dolj, inclusiv municipiile Calafat și Băilești precum și în județul Vâlcea și jumătatea nordică a județului Olt, inclusiv municipiile Râmnicu Vâlcea, Drăgășani și Slatina. În aceste zone vizibilitatea va fi redusă sub 200 de metri și, izolat, sub 50 de metri.

Intre orele : 08:00 si 11:00
Pe arii extinse în judeţele Ialomiţa, Călăraşi, Brăila, Buzău, Prahova, Dambovita si Ilfov, inclusiv zona periferica a Municipiului Bucuresti; drumurile naţionale şi europene aferente, A1, A2. pe spații extinse în județele Bacău, Vrancea, Vaslui, Neamț și Galați inclusiv E85 și drumurile naționale
Se vor semnala : ceață, care determină vizibilitate redusă sub 200 m, izolat sub 50 m

Intre orele : 10:00 si 13:00
In zona : pe arii relativ extinse în judeţul Constanţa (inclusiv autostrada A2)
Se vor semnala : ceață persistentă care determină vizibilitate redusă sub 200 m, izolat sub 50 m

Intre orele : 10:40 si 14:00
In zona : local în judeţele Dolj ( inclusiv municipiul Calafat), Gorj ( inclusiv municipiul Tg.Jiu), Vâlcea( inclusiv municipiul Drăgăşani), Olt ( inclusiv municipiile Caracal şi Slatina) şi izolat în judeţul Mehedinţi
Se vor semnala : ceaţă care determină scăderea vizibilităţii local sub 200 m şi izolat sub 50 m

 

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page