Comunicate de presă — noiembrie 10, 2017 at 15:35

ANIMAREA TERITORIULUI GAL VALEA MOSTISTEI IN ORASUL LEHLIU GARA, JUDETUL CALARASI

by

Avand in vedere Graficul de Implementare a Strategiei de Dezvoltare Locala Valea Mostistei, ne-am propus realizarea unor activitati de animare a teritoriului in diferite localitati din microregiunea GAL Valea Mostistei.

Astfel, in data de 03.11.2017, am realizat activitatea de animare a teritoriului in Orasul Lehliu Gara, Judetul Calarasi. Alaturi de infrastructura din dotare, respectiv masa, banci, boxa sunet, roll-up si diferite materiale de informare ale populatiei, ne-am instalat aproape de piata centrala din Lehliu Gara si am invitat persoanele care treceau prin zona si aveau timp la dispozitie sa le prezentam masurile existente in cadrul Strategiei de Dezvoltare Locala Valea Mostistei.

Avand in vedere timpul nu tocmai prietenos si temperatura de afara, buna mediatizare a acestei intalniri si interesul locuitorilor Orasului Lehliu Gara pentru resursele financiare si masurile Gal-ului, au facut ca aceasta intalnire sa se bucure de o larga si reala audienta.

Brosurile, pliantele si celelalte materiale informative, de care mai dispuneam la acel moment, au constituit un suport eficient si au orientat potentialii beneficiari catre discutii concrete dedicate specificului afacerilor existente.

Activitatile agricole sau non agricole, existente sau in curs de edificare au constituit subiecte atractive pentru toti cei care au avut rabdarea si interesul sa ne asculte. Inca o data s-a dovedit utilitatea unor asemenea intalniri in teritoriu, intr-un mediu prietenos, unde empatia intre cei care comunica se poate asigura intr-un mod superior.

ECHIPA GAL VALEA MOSTISTEI

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page