Politica, Politica naţională — martie 27, 2014 at 13:35

Andreea Paul: Despre o construcţie pe dreapta discutăm după europarlamentare, pornind de la PDL şi PNL

by

Prim-vicepreşedintele PDL Andreea Paul a afirmat, miercuri, la Târgovişte, că, după alegerile europarlamentare, se va putea discuta despre o “construcţie puternică de dreapta”, care va avea ca bază “cei doi piloni de forţă, PDL şi PNL, şi, sigur, şi partiduleţele mai mititele”.

andreea-paul-vassPrezentă miercuri, la Târgovişte, unde s-a întâlnit cu reprezentanţii PDL Dâmboviţa, Andreea Paul a declarat, într-o conferinţă de presă, răspunzând unei întrebări, că despre realizarea unei construcţii politice de dreapta se va putea vorbi după alegerile din 25 mai, iar o astfel de construcţie ar urma să aibă la bază PDL şi PNL.

“Dacă discutăm de o construcţie puternică pe dreapta, atunci o discutăm după europarlamentare, pornind de la cei doi piloni de forţă, PDL şi PNL, şi, sigur, şi cu partiduleţele mai mititele”, a afirmat Andreea Paul.

Aceasta a adăugat că PDL este dispus să discute cu toate partidele de dreapta despre realizarea unei astfel de construcţii politice, menţionând că nu crede “în politica andrelelor şi sarmalelor învârtite pe post”.

“Stăm de vorbă cu toată lumea. Dar hai să fim obiectivi: nu cred în politica de can-can, în politica andrelelor şi a sarmalelor învârtite pe post, pentru că nu cred că de asta au nevoie românii. Au nevoie de soluţii şi de profesionişti|”, a mai spus Andreea Paul.

Referindu-se la Mişcarea Populară, prim-vicepreşedintele PSD a afirmat că partidul “se luptă acum să obţină pragul electoral pentru a intra în Parlamentul European”, iar în Fundaţia Mişcarea Populară sunt înscrişi mai mulţi primari aleşi sub sigla PDL, în acest context Andreea Paul spunând că “opoziţia este un veritabil test de caracter”.

Andreea Paul a criticat Guvernul, apreciind că “dacă ne uităm la cuplul Petrescu – Ponta, vedem pâine şi circ”. Ea a afirmat că Ioana Petrescu, ministrul Finanţelor, “comunică senin că, fără acciza de 7 eurocenţi pe litrul de carburant, nu ştie dacă se mai pot plăti pensiile şi salariile” ceea ce “dovedeşte că nu cunoaşte nici legea şi nici minciunile Guvernului Ponta”.

sursa:mediafax.ro

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page