Cultură şi Educaţie, Proză şi poezie — aprilie 27, 2013 at 17:57

Altfel de criză…

by

Altfel de criză...Suntem o societate cu capu-n pământ,nefericită și egoistă! Oamenii au început să-și schimbe ocupația,figurile lor devin din ce în ce mai triste,mai dezamăgite ..Nu-și dau seama de ce s-a ajuns aici și practică aruncatul cu pietre unii-ntr-alții și astfel,chiar ei devin cei care strică societatea pe care pretind că o doresc mai bună ..

După părerea mea,nu banii sunt cei care contează cu adevărat,criza financiară nu ar trebui să fie criza de care se discută cel mai des pentru a găsi miraculoasa soluție către “ieșire” !

Este criză!Este criză de oameni SINCERI și ADEVĂRAŢI ! Este criză de onestitate și respect,suntem săraci !! Suntem săraci dar nu facem NIMIC să schimbăm asta .. doar ne plângem !! Nu respectăm,dar vrem să fim respectați,nu oferim dar așteptăm să ni se ofere.Păcat!Păcat de noi și de timpurile în care ne aflăm.Timpurile astea sărace ca și noi,timpurile ce ne dau dureri de cap doar dacă privim în jur și vedem cum toți sunt pe interes ..Totul pentru noi,nimic pentru altii.De fapt,răul pentru alții ! Sperăm că totul va fi bine,că poporul român se va îmbrățișa,că ura se va transforma în iubire și iubirea în sacrificiu .Sperăm la o lume mai bună,o lume care poate învinge această “criză” !

Georgiana Visalon

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page