Politica, Politica naţională — mai 16, 2014 at 10:13

Alina Mungiu analizează opțiunile la europarlamentare. De ce e PMP „soluția imorală”

by

descărcarePMP „pe față și profitând de slăbiciunea autorităților noastre electorale, folosește resursele primarilor PDL, care nu își dau demisia din fostul lor partid (situație în care legea ar organiza noi alegeri locale pentru posturile lor), dar activează deja în cel nou pe blat (PMP)”.

Politologul Alina Mungiu Pippidi publică pe siteul România Curată un comentariu în care îndeamnă electoratul să meargă la vot pe 25 mai și trece în revistă situația din formațiunile cu șanse de a trece pragul electoral la europarlamentare…

Mungiu-Pippidi spune că votanții tuturor partidelor ar trebui să meargă la urne, pentru că miza pentru fiecare formațiune este foarte mare. „Miza pentru partidele din România este oricum mare, deci, dacă simpatizați cu vreun partid, ieșiți din casă pe 25 mai, că au nevoie de votul dvs”, scrie Alina Mungiu.

În privința tuturor partidelor, autoarea trece în revistă plusurile și minusurile. E interesant că despre PMP, Alina Mungiu scrie că este „soluția imorală”, deoarece „pe față și profitând de slăbiciunea autorităților noastre electorale, folosește resursele primarilor PDL, care nu își dau demisia din fostul lor partid (situație în care legea ar organiza noi alegeri locale pentru posturile lor), dar activează deja în cel nou pe blat (PMP)

paginadepolitica.ro.

Tags

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page