Evenimente, Ultimile Știri — martie 8, 2018 at 16:45

Alina Jipa –spirit și atitudine liberala, președinta organizației municipale de femei a PNL Călărași amfitrionul și sufletul petrecerii de 8 martie

by

O frumoasă și veselă, reușită petrecere de Ziua internațională a femeii ,a femeilor din organizația municipală de femei  a PNL Călărași, s-a desfășurat marți 6 martie la restaurantul Queen.

Petrecerea a fost onorată de Raluca Turcan Primvicepreședinte la PNL, senatorul Răducu Filipescu vicepreședinte regiunea sud Muntenia al PNL, Daniel Drăgulin Președintele PNL Călărași, Camelia Croitoru-Președinta organizației județene de femei a PNL, Vasile Iliuță președintele Consiliului Județean Călărași,Viceprimarul Viorel Ivanciu Președintele PNL Călărași organizația municipală și Dragoș Coman viceprimar la municipiului Călărași secretarul organizatoric al Organizației municipale a PNL.

Sala arhiplină a fost însuflețită de spiritul și atitudinea  președintei Alina Jipa care  ajutată de Viorel  Ivanciu și Dragoș Coman au resursele organizației municipale de femei rezultatul: bucurie,veselie, distracție –sărbătoare. Femei frumoase.ținute  alese și bună dispoziție au conferit farmec și conținut  acestui eveniment.

Raluca Turcan:

Ziua Internațională a femeii înseamnă recunoașterea muncii, a performanței și a seriozității!

La Călărași am văzut o Organizație de Femei puternică și muncitoare. Sunt doamne de toate vârstele care nu așteaptă să fie numite în funcții sau să primească daruri. Sunt doamne care s-au implicat în viața comunității. Nu au stat deoparte și nici nu s-au plâns de greutăți. Mi-au vorbit despre proiectele Organizației Municipale de Femei a PNL și PNL Călărași. Vă rog să mă credeți că sunt multe: pe educație, sănătate, cultura, atragere de fonduri europene, dezvoltare locală și regională.

Când faci ceva din plăcere, obiectivele sunt mai ușor de atins. La Călărași, PNL a avut rezultate bune, vizibile la primăriile unde am câștigat, la parlamentarii buni pe care îi avem, la munca în folosul oamenilor.

La Mulți Ani, dragele mele colege! Mă mândresc cu voi și vă voi sprijini cu tot ce pot!

Nelu Bălașa

[wzslider autoplay=”true”]

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page