Evenimente, Ultimile Știri — martie 5, 2014 at 20:42

Alina Jipa o nouă energie , o nouă atitudine

by

IMG_5301Conferinţa de presă săptămânală a PNL  a fost susţinută de Alina Jipa vicepreşedinte al organizaţiei Femeilor liberale şi Directorul Centrului Cultural Judeţean.

Alina Jipa a adus o schimbare remarcabilă de când este la conducerea centrului cultural.O altă atitudine ,o altă energie şi o preocupare nestăpânită pentru comunicare. A crescut încasările centrului la peste un milliard în primele luni.

Vreau să aduc lucruri noi, oameni noi. În domeniul teatrului nu vreau doar trupa de teatru “Trepte”, vreau copii noi,avem 30 de copii noi la trupa de teatru.

O şcoală de muzică şi alte proiecte realizate pe bani europeni. Este important să avem proiecte pe bani europeni. Proiectele cu finanţare eurpeană sunt baza inovaţiei şi progresului pentru central cultural.

Vrem să înregistrăm la OSIM, festivalul Hora Mare şi Festivalul Flori de Mai,  mai mult chiar, festivalul Flori de Mai va avea o dezvoltare deosebită prin atragereaa concurenţilor care participau la festivalul Mamaia ,care nu se mai ţine. Avem  în vedere să aducem vedete de primă mână precum Horia Brenciu ,Loredana Groza ca să creştem prestigiul şi calitatea festivalului.

Alina Jipa  a anunţat că duminică 9 martie va avea loc Conferinţa judeţeană de alegeri a OFL,la sala de spectacole a Centrlui Cultural Barbu Ştirbei.

Până la date declaraţie  s+a înscris o singură candidată Silviana Şestacovschi.Alina Jipa va acandida pentru o funcţie de vicepreşedinte. Camelia Ghiveciu nu va mai candida.

a consemnat Nelu  Bălaşa

 

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page