De pe la noi, Editoriale — decembrie 20, 2016 at 00:43

Alina Jipa, a fost condamnată de Iliuță, înainte de a fi judecată?!

by

Și credeam că le-am văzut pe toate!!!

Dar, am văzut în presă că pentru ședința ordinară din 22 decembrie 2016 a Consiliului Județean Călărași, este propus un proiect de hotărâre fără cap și fără coadă… bălării, aiurea pe câmpii, de nici nu știi în ce limbă trebuie să vorbești și nici pe caietele cui trebuia să înveți, ca să fii destupat și să înțelegi o iotă.

violentaScandalurile create în jurul Alinei, mediatizarea știrii că va fi demisă și ambiguitatea formulărilor expunerii de motive ( o expunere de motive care nu spune nimic) trădează superficiala fundamentare a punctelor de vedere pentru o instituție ce se vrea respectabilă, și ascunde lipsa de argumente în ceea ce privește ținuta profesională a directorului Centrului Cultural Județean Călărași.

Expunerea de motive înșiră comisii, numere de referate și decizii, în schimb nu sunt nominalizați ”competenții și competentele” care au făcut referatele, propunerile și evaluările, ca să vedem și noi cine sunt și ce-i recomandă…

Oare cum este posibil ca Alina Jipa până la venirea lui Vasile Iliuță, să fie evaluată de diferite comisii cu note de peste 9???!!! Și acum, dintr-o dată, hodoronc-tronc, nu se mai poate…

Insistența cu care se anunță demiterea managerului Centrului Cultural Județean, Alina Jipa, când este doar o Propunere de Hotărâre înaintată consiliului județean, arată că hotărârea este deja luată… și nici nu este de mirare, având în vedere hăituirea, amenințările și presiunile care se fac asupra Alinei Jipa și a angajaților Centrului Cultural Județean Călărași, de o bună bucată de vreme.

Alina Jipa a fost condamnată de Vasile Iliuță înainte de a fi judecată???!!!

alina-jipa1Intenția și manevrele de demitere ale Alinei Jipa, sunt unele dintre cele mai nedemocratice și anti-liberale acțiuni în Consiliul Județean Călărași.

A început vânăroarea de liberali în PNL Călărași, nu s-a mai pomenit în analele policii post- decembriste ca un lider de partid să-și atace membrii cu o asemenea virulență. Întâmplător, Alina Jipa este unul dintre activiștii liberali care a contribuit la multe victorii ale PNL în Călărași.

Liliana Manea

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page