Evenimente — mai 18, 2013 at 23:30

Alin Dragulin un nou mandat de vicepresedinte TNL

by

alin dragulinAstazi 18 Mai 2013 la Romexpo a avut parte Conferinta Nationala de alegeri a Tineretului National Liberal, la aceasta a participat si o delegatie din organizatia judeteana TNL  Calarasi formata din 150 de tineri liberali. La conferinta nationala presedintele TNL Calarasi  Alin Bogdan Dragulin a candidat pentru functia de vicepresedinte TNL la nivel national. Pentru functia de presedinte TNL a candidat  Florin Alexe, actualul detinator al functiei e neavand contracandidat.

La conferinta au participat si lideri USL, Crin Antonescu Presedintele PNL, Victor Ponta premierul Romaniei si Daniel Constantin presedintele PC, la discurs Crin Antonescu a tinut sa multumeasca tinerilor liberali pentru munca din campania electorala si sa-i asigure de toata sustinerea lui.

Presedintele de onoare al PNL Mircea Ionescu Quintus, a spus mai in gluma mai in serios ca „USL va dura atata timp cat traiesc eu si eu nu am de gand sa mor curand”, el de 70 de ani este membru al Partidului National Liberal.

Vasile Marian

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page