Evenimente, Ultimile Știri — august 31, 2013 at 23:11

Alin Drăgulin: “România pentru tineri”un eveniment reușit

by

IMG_0287Peste 2.500 de tineri din toată ţara, membri ai USL, s-au reunit sâmbătă, la Sala Sporturilor din Constanţa, în cadrul evenimentului “România pentru tineri”, în prezenţa lui Crin Antonescu,Victor Ponta,Daniel Constantin şi ai membrilor organizaţiilor de tineret.

Majoritatea participanţilor purtau tricouri de culoare albă pe care scria “Echipa lui Crin 2014″.

Crin Antonescu a ținut un discurs de viitor candidat la Președinție:

“Ridicaţi capul, priviţi înainte, credeţi în voi şi în ţară voastră”, a declarat liderul PNL.

“Vreau să vorbesc astăzi cu voi despre dreptul generației voastre la optimism. Lipsesc multe lucruri astăzi în România și pentru tineri. Sunt multe lucrurile pe care nu le-au facut cei dinaintea noastră sau pe care ne dovedim a nu fi în stare să le facem, dar motivele voastre de încredere nu stau în ceea ce fac sau nu alţii pentru voi” ,a declarat Crin Antonescu printre altele.

Alin Drăgulin, președintele TNL Călărași și Vicepreședinte la nivel național a declarat pentru Argument:”Un eveniment reușit… se lansează astăzi o platformă  interactivă de comunicare între tinerii din România și USL pentru sprijin și implicare în guvernare și începând cu anul viitor sprijin și implicare pentru  deciziile președintelui Crin Antonescu”.

Drăgan Florin-Vicepreședinte TNL Călărași: “Mă bucur că s-au strâns atât de mulți tineri, am fost o delegație  foarte  mare din Călărași – cea mai mare delegație prezentă la eveniment. Colegii mei au fost entuziasmați. Un bun exercițiu pentru viitoarea campanie. Au participat tineri din toate colegiile județului Călărași.

[wzslider autoplay=”true”]

Nelu Bălașa

 

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page