Politica, Politică regională — noiembrie 14, 2013 at 12:14

Alin Bogdan Drăgulin:pe 14 decembrie, va avea loc Conferinţa teritorială judeţeană de alegeri a PNL Călăraşi

by

alin dragulinAlin Bogdan Drăgulin secretar coordonator al organizaţiei judeţene Călăraşi a anunţat în conferinţa de presă săptămînala  a PNL că, pe 14 decembrie, va avea loc Conferinţa teritorială judeţeană de alegeri a PNL Călăraşi.

Deşi  mai avem timp pînă la împlinirea termenului domnul Preşedinte Filipescu a considerat necesar,avînd în vedere că la anul urmează alegerile europarlamentare şi prezidenţiale,să organizăm conferinţa de alegeri anul acesta,a declarat Alin Drăgulin.

Pînă acum au fost organizate  31 de conferinţe comunale.pe 6 decembrie va avea loc conferinţa unicipală Călăraşi şi pe 12 decembrie Conferinţa teritorială a Organizaţiei  Femeilor Liberale Călăraşi a anunţat secretarul coordinator al organizaţiei judeţene a PNL Călăraşi.

Alin Drăgulin proaspăt secretar coordonator al PNL Călăraşi  este pus pentru prima data în faţa unei misiuni de maxima responsabilitate. Bucurîndu-se de încrederea şi sprijinul Preşedintelui Răducu Filipescu Alin Drăgulin aduce un aer proaspăt şi o altă energie în structurile organiziatorice  al filialei călărăşene.

La conferinţa de presă a PNL a fost prezent şi Samoilă Laurenţiu  arhitectul şef al judeţului să ne povestească despre un concurs de arhitectură: neconcludent, vom reveni.

Alina Jipa   participă de ceva timp la conferinţele de presă ale PNL. Nu ştim care este rolul ei. În schimb încearcă să pună ziarişti la punct… Stimată doamnă, unii ziarişti chiar sunt liberali… nu instrumente de partid.

Nelu Bălaşa

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page