Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
People-Passion-Performance — July 27, 2018 at 21:57

Alexandru Vasile are un mindset care il determină să facă tot ce este posibil pentru ca business-ul creat să treacă peste orice dificultate. 

by

 

Am crescut treptat, prin mii de ore de muncă şi nopţi nedormite, îmi veneau idei noi pe care le aplicăm şi aveau succes,altele nu…, spune Alexandru Vasile unul dintre tinerii antreprenori din Călărași care dau conținut antreprenoriatului  în această parte de țară..

Alex este un tip retras în felul lui,hotărât și tenace.Vorbește puțin,este un om perseveret foarte serios pentru scopul lui determinat.

Succesul unei afaceri pe termen lung stă în disponibilitatea omului de afaceri de a ţine pasul cu evoluţia, spune Alex.

Alexandru  Vasile este un om popular și accesibil,ii place sa fie in mijlocul oamenilor fara pretenții, fără exaltări…Își iubește locul natal,îi place să fie între oamenii cu care a trăit și contribuie la progresul comunității din care face parte.

Cu un mindset care il determină să facă tot ce este posibil pentru ca business-ul creat să treacă peste orice dificultate. 

Poți gândi oricât de mare vrei! Tine doar de tine să ai curajul să implementezi ce gândești, a spus Alexandru Vasile.

 Un om liber care prin modul în care trăiește și  dă conținut valorilor liberale autentice: intreprinderea privată,competiția liberă pe piață, libertatea individuală, prioritatea indivudualității în raport cu statul, respectul și supremația legii ,Alexandru Vasile este un exemplu pentru tinerii călărășeni.

 

Nelu Bălașa

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.