Politica, Politică regională — octombrie 28, 2016 at 13:04

ALDE Călăraşi a depus candidaturile pentru alegerile parlamentare

by

ad

Zamfir Cornelius – Adrian candidat la Camera Deputaților

Aşa cum am precizat în mai multe rânduri, ALDE isi propune să fie după alegerile parlamentare, un fel de busolă a politicii româneşti, care să dea direcţia atât in ceea ce priveşte drepturile si libertăţile cetăţenilor cât si in ceea ce priveşte economia, cum functionează, pe ce principii, care sunt consecinţele unei economii performante. Acest lucru nu se poate realiza decat prin intermediul unei echipe puternice, capabilă să răspundă problemelor  românilor, prin identificarea celor mai bune soluţii.

alde calarasiIeri, 27 octombrie, a.c. Filiala ALDE Călăraşi a depus la Biroul Electoral de Circumscripţie, listele şi dosarele candidaţilor săi pentru alegerile parlamentare. Candidatii ALDE sunt profesionisti, persoane care au gestionat cu responsabilitate problemele importante ale organizaţiilor din care provin. Listele de candidaţi ai ALDE,  sunt intocmite echilibrat, în sensul că  se regasesc persoane tinere, alături depersoane care nu au mai facut politică pâna acum, dar şi persoane cu expertiză politică, ce au demonstrat că pot fi lideri şi formatori de opinie.

Alianta Liberalilor si Democratilor a urmărit ca, prin nominalizarea candidaţilor pentru alegerile parlamentare, să se prezinte in fata electoratului cu oameni cu o vastă experienţă profesională, din toate categoriile sociale, respectiv: jurişti, ingineri, manageri, profesori, economişti. Sunt oameni cu o carte de vizită solidă, cunoscuţi in mediile din care provin şi prin intermediul cărora ALDE isi arată respectul faţă de electorat.

Listă  candidați  Alegeri  Parlamentare  2016

Camera  Deputaților:

  1. Zamfir Cornelius – Adrian
  2. State Laurențiu
  3. Oltenacu Nicoleta
  4. Băluță Ion
  5. Stanciu Marian
  6. Nae Valentin

Senat:

  1. Filipoiu Vasile – Iulian
  2. Onofrei Costel Cristinel
  3. Podgoreanu Lenuța
  4. Brezae Niculae

Daniela Creţu,

Preşedinte, ALDE Călăraşi

 

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page