Anunţuri — octombrie 10, 2017 at 21:54

AJOFM Călărași organizează Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenții Promoției 2017

by

chirana-nicolaeAgenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Călărași organizează vineri, 20 octombrie 2017, Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenții Promoției 2017.

Acțiunea se va desfășura începând cu ora 9.00, la sediul Primăriei Municipiului Călărași. În același interval de timp, Bursa Locurilor de Muncă va avea loc și la sediul Agenţiei Locale pentru Ocuparea Forței de Muncă Olteniţa, din str. Argeșului nr.111, Oltenița.

Evenimentul va facilita cunoaşterea pieței muncii şi a ofertelor venite din partea mediului economic călărășean de către persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă, precum şi a beneficiilor financiare acordate din bugetul asigurărilor de șomaj.

În acest context, invităm la această acțiune toți absolvenții promoției 2017 aflați în evidența instituției noastre, precum și agenții economici care doresc să ofere o șansă pe piața muncii acestor tineri.

Deşi este o acţiune destinată proaspeților absolvenți, orice persoană aflată în căutarea unui loc de muncă este binevenită, agenţia oferind locuri de muncă şi pentru persoanele cu experienţă.

Obiectivul principal al acestei bursei este să asigure ocupare pentru toate categoriile de tineri, pentru toate nivelurile de şcolarizare şi pentru toate competențele dobândite în şcoală, prin intermedierea de către AJOFM Călărași a unui dialog direct între agenții economici şi solicitanții de locuri de muncă” a precizat domnul Nicolae CHIRANA, director executiv al AJOFM Călăraşi.

Agenţii economici care doresc să participe la bursa locurilor de muncă în vederea recrutării de personal sunt rugaţi să contacteze Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Călărași la telefon: 0242/318.376 sau e-mail : ajofm@cl.anofm.ro.

Compartimentul  Comunicare, Secretariatul Consiliului Consultativ și EURES

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page