Comunicate de presă, Ultimile Știri — noiembrie 6, 2017 at 21:01

AJOFM Călărași: Locuri de muncă sezoniere în agricultură, în Portugalia – Campania 2018

by

Agenţia Județeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Călărași prin serviciul de ocupare EURES România, oferă 300 locuri de muncă sezoniere în agricultură la culesul zmeurei, la ambalare şi etichetare în Potugalia.

agriculturaCele trei firme portugheze Tavira, Hubel Agricola şi Agrivabe dispun de contracte de muncă pe perioadă determinată de 2-3 luni. Se caută persoane cu experienţă în recoltarea zmeurei sau experienţă în domeniul agricol în sere.

Programul de lucru este de 40 de ore/săptămână, dar există posibilitatea efectuării orelor suplimentare în funcţie de producţie.

Cazarea va fi asigurată de angajator şi va fi platită de angajat cu 2 €/zi. De asemenea, angajatorul asigură masa de prânz (sau cina). Angajatorul asigură transportul către Portugalia, urmând să şi-l deducă din primele salarii.

Salariul de bază variază între 603 şi 1053 euro brut/lună sau între 749 şi 1199 euro brut/lună.

Oferta are valabilitate până la data de 31 decembrie 2017. Selecţia pentru această ofertă se va organiza în luna ianuarie 2018.

DATA ȘI LOCAȚIA SELECTIEI VOR FI COMUNICATE ULTERIOR!

Mod de aplicare: Persoanele interesate de ofertă trebuie să se adreseză consilierului EURES din cadrul AJOFM Călărași, pentru a fi înregistrate în baza de date. Informaţii suplimentare despre ofertă se găsesc pe portalul EURES România, la adresa: http://eures.anofm.ro/.

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page