Horoscop, Lifestyle — octombrie 4, 2016 at 21:46

află-ți super-puterea! Punctul forte al semnelor zodiacale 

by

sssz

Fiecărui om, la naștere, stelele i-au oferit o super-putere. Știi care este puterea ta?

Berbecii sunt cei mai pasionali.

Energia lor uimitoare, îi învăluie în vârtejul iubirii. Datorită carismei pe care o au, de ei se îndrăgostește toată lumea. În afară de asta, Berbecii sunt considerați cei mai buni amanți.

Taurii sunt cei mai mari gurmanzi

Da-da! Anume așa este. Ei vor fi cei care vor mânca cireașa din vârful tortului de sărbătoare. Ei sunt obișnuiți să primească ce-i mai bun, și nu își imaginează altfel existența. Acest lucru este demonstrat de Tauri în toate aspectele vieții – mâncare, dragoste, casă, parteneri și în absolut orice altceva.

Gemenii sunt cei mai intelectuali.

Da, poate cineva cunoaște mai multe decât ei, dar capacitatea de a-și pune cunoștințele în practică este deținută de Gemeni în mare parte. Ei se înconjoară cu multe relații care îi ajută să capete informațiile necesare. Asta îi face să se simtă pe câmpul informațional ca peștele în apă.

Racii sunt cei mai emoționali.

În pofida acestui lucru, lor le este mai simplu să-și trăiască emoțiile în interior, așa de parcă s-ar închide în propria peșteră. Din cauza asta, mulți oameni îi consideră reci. De fapt însă, ei sunt sensibili, sentimentali și emoționali.

Leii sunt cei mai narcisiști.

În sensul bun, desigur! Pentru că cel care nu se iubește pe sine, nu poate iubi pe nimeni altcineva. Ține minte despre asta atunci când comunici cu un Leu. Dacă și el îți demonstrează simpatie, fii sigur că este sincer.

Fecioarele sunt cele mai fidele.

Reprezentanții acestui semn zodiacal își aleg un partener pentru toată viața. Asta datorită faptului că sunt extrem de pedanți, calitate care le definește oarecum viața personală. Ei caută mult, și atunci când găsesc îi vor fi fideli alesului până la sfârșit.

Balanțele sunt cele mai comunicabile.

Reprezentanții acestui semn zodiacal sunt extrovertiți în cel mai colorat sens al acestui cuvânt. Ei nu suportă singurătatea. Cel mai bun cadou pentru ei va fi o oră de discuții de suflet.

Scorpionii sunt cei mai fatali.

Există o vorbă veche – NU DEA DOMNUL SĂ JIGNEȘTI UN SCORPION. O asemenea slavă nu le-a fost atribuită în zadar. Dacă începe un Scorpion să se răzbune, o va face până când va ajunge victorios în final.

Săgetătorii sunt cei mai frumoși.

Datorită aspectului exterior frumos de la mama natură, dar și datorită abilităților de a-și menține atractivitatea, Săgetătorii au primit titlul de cei mai frumoși reprezentanți ai zodiacului.

Capricornii sunt cei mai motivați.

Spre deosebire de alte semne zodiacale  «arogante», Capricornii pentru a-și atinge scopul utilizează în primul rând creierul și planificarea strategică. În toate timpurile ei au fost cei mai talentați conducători de state. De atunci, nimic nu s-a schimbat.

Vărsătorii sunt cei mai geniali.

Motto-ul acest semn: LENEA ESTE ADUCĂTOARE DE PROGRES. Pentru a nu se încorda o dată în plus, Vărsătorii simplifică, modernizează, sau pur și simplu schimbă toate lucrurile pe care își concentrează atenția. Sunt cei mai talentați și mai geniali oameni, care crează viitorul omenirii.

Peștii sunt cei mai puternici.

Nu vă mirați. În pofida sentimentalismului lor și a lumii interioare adânci, Peștii știu să aștepte momentul potrivit și să muncească pentru a-și atinge scopul. După asta, de obicei, ajung să obțină ceea ce și-au dorit. Peștii sunt ca sălciile, se îndoaie după vânt, dar nu se rup niciodată,

 

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page