Femei şi Bărbaţi — februarie 14, 2014 at 18:47

Află în ce competiţii îţi poţi înscrie organele sexuale

by

Cum niciun barbat nu crede atunci cand i se spune ca marimea nu conteaza si nici nu defineste barbatia, un site danez a decis sa organizeze o competitie in care sa intre cele mai mici penisuri, ca apoi sa desfiinteze mitul penisului mare care ii complexa atat de mult pe posesorii de penisuri mici . Site-ul Singlesex.dk a explicat faptul ca exista multi posesori de penisuri uriase, teribil de nefericiti, si ca oricum un penis urias nu e ceva normal si des intalnit. Asa ca au decis ca invingatorul, adica posesorul celui mai mic penis din Danemarca, sa primeasca un Iphone sau un Ipad, ca sa-i creasca respectul de sine si sa-l premieze pentru curaj.

http://www.dreamstime.com/-image14818918

Asadar, daca ai un penis sau un vagin competitive, nu te sfii sa cauti concursul care ti se potriveste si sa te inscrii cu organul care te va consacra. Thefrisky.com ne dezvaluie cele mai cunoscute competitii pentru organele genitale.

1. Miss Cel mai frumos vagin

Nu rade! E exact cum citesti: exista o competitie a vaginelor frumoase, care se organizeaza in SUA, Portland, Oregon. Iar castigatoarea, adica posesoarea celui mai frumos vagin, castiga 500 $ americani. Daca crezi ca ai sanse, nu mai pierde vremea si inscrie-te!

2. Cel mai vanjos penis

Competitia se organizeaza in Thailanda si presupune o intrecere prin care concurentii trebuie sa demonstreze cat de puternice sunt penisurile lor, tragand sau ridicand cu ele varii obiecte, care mai de care mai grele si mari.

3. Ridicare de greutati cu vaginul

Tatiata Kozhevnikova este mai mereu castigatoarea acestei competitii, drept urmare a fost declarata femeia cu cel mai puternic vagin. A intrat si in cartea recordurilor pentru performantele sale. Ea se antreneaza cu greutati speciale care pot avea echivalentul greutatii unui curcan de dimensiuni medii! Cine stie cum s-o fi inventat categoria asta, a vaginelor puternice, dar adevarul este ca ea exista si daca vrei sa participi, apuca-te degraba de exercitii Kegel.

4. Maratonul masturbarii

Daca esti bun la asta, exista si pentru tine o competitie: asa s-a inscris si Sonny Nash, care a spart recordul masturbarii in timp, la barbati, masturbandu-se in concurs pentru o durata de 10 ore si 10 minute. Chiar trebuie sa fi fost dureros… Un alt record mondial ii apartine lui D. Hardie, pentru “ejacularea la distanta”. Iar doamnele sa nu-si faca probleme, exista si pentru ele o serie de concursuri asemanatoare! Exista concursul numit: “Teledildonis”! Suna foarte futurist, oricum.

5. Concursul de simulat sexul cu aerul

Competita masoara… exact ce promite sa masoare: capacitatea competitorului de a simula partida de sex cu aerul. Regulile sunt ca poti performa/mima sexul in aer, timp de 2 minute, pe muzica ta preferata.

6. Concursuri pentru animatoare si animatori goi pusca

Daca nu prea suporti hainele pe tine, afla ca poti duce la concurs goliciunea: du-te in Indiana, SUA si acolo te poti inscrie in concursul care apreciaza cel mai bun entertainer gol-golut!

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page