Evenimente, Ultimile Știri — septembrie 18, 2015 at 09:23

AFC Dunărea Călăraşi implementează proiectul: Fotbalul fenomen social călărășean

by

SAM_1188Azi,17 septembrie 2015 ,a avut loc la sediul municipal conferința de presă organizată de Asociația Fotbal Club Dunărea Călărași.Au participat Constantin Ştefan preşedintele asociaţiei, Runcu Ion vicepreședinte şi Marius Fulga manager public la consiliul judeţean.

 Conferinţa de presă a fost deschisă de Ion runcu vicepreşedintele asociaţiei şi responsabilul financiar al proiectului care  a prezentat proiectul  şi obiectivele lui.

AFC Dunărea a câştigat unul dintre cele trei proiecte finanţate de consiliul judeţean prin concurs de proiecte a declarat Runcu.Proiectul se va desfăşura pe parcursul a patru luni până la 31 dec. 2015  şi are o valoare deși are o valoare de 530 000 ron – nerambursabili, finanțare a Consiliului Județean Călărași. Fondurile sunt strict supravegheate și au ca obiectiv obținerea de rezultate bune în sportul de performanță călărășean.

Dunărea va participa la finanţarea proiectului cu 87000 lei din donaţii şi sponsorizări. Trei obiective majore se urmăresc:

  • menţinerea în liga a II a la fotbal pe iarbă,
  • la futsal accederea în play-of
  • câştigarea unor cupe la juniori.Dunărea Călăraşi are cinci grupe de juniori.

Totodată se vor ţinti  obiective de performanță privind selecția unor copii în grupe ca urmare a unui parteneriat cu Inspectoratul Școlar și Școli de fotbal private, copiii fiind recompensați și promovați conform Regulamentelor în vigoare.

Conducerea asociaţiei este preucupată şi de administraţia şi întrţinerea bazei sportive având în vedere  montarea unor WC –uri ecologice, instalarea unor cișmele de apă, puncte de prim ajutor, modernizarea peluzelor dar mai ales înlocuirea gazonului. Întreţinerea stadionului este costiditoare  având în vedere că a fost construit în 1962 şi    ar fi nevoie de un proiect de reabilitatare şi modernizare

Totodată oficialii Dunării au adus în atenţie o bună colaborare cu Jandarmeria Călărași, și RS Guard, pentru o bună asigurare a competițiilor viitoare.

Nelu Balasa

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page