Comunicate de presă, Ultimile Știri — octombrie 31, 2017 at 19:39

 Adrian Stoica, Mihai Pahomeanu, Luminita-Elena Ene si Princea Andreea noua conducere a TNL Călărași  o schimbare fundamentală și benefică pentru  ei : respectul și considerația pentru opinia publică.

by

thumbnail (1)

 

Dacă precedenta echipă de conducere a TNL Călărași ca și organizația de tineret s-a zbătut într-un dulce anonimat,noua conducere: Adrian Stoica, Mihai Pahomeanu, de Luminita-Elena Ene si Princea Andreea  începe cu o schimbare fundamentală și benefică pentru  ei : respectul și considerația pentru opinia publică.

Conștienți de faptul că politica se face în spațiul public și este validată de public noua conducere municipală a tinerilor liberali călărășeni  a trimis un comunicat de presă.

Poate părea un fapt banal dar înseamnă o schimbare de optică și atitudine,un lucru remarcabil pentru tinerii care acum își asumă acțiunea politică.

După părerea mea este un fapt foarte rar în politica tinerilor generații de politicieni la Călărași.

Lăsând la o parte stângăciile de formă și redactare  comunicatul de presă al TNL Călărași este o acțiune asumată și un curaj de remarcat.Înseamnă asmarea unei identități și unei atitudini în spațiul public.Bravo!

 

Nelu Bălașa

 

Comunicat de presa al TNL municipiul Calarasi​​​

 

​In data de 28.10.2017 a avut loc prima sedinta oficiala a BPL din cadrul Organizatiei Municipale a TNL Calarasi care a debutat cu mesajul introductiv al presedintelui Adrian Stoica:

Stiu din discutiile pe care le-am purtat cu voi anterior ca avetiidei. Astazi suntem aici pentru a le imbunatati, pentru a le da forma si culoare in spiritul tineresc care ne reprezinta si pe care trebui sa Il fructificam cu fiecare actiune pe care o desfasuram.”

Ulterior s-au desfasurat alegerile pentru noua componenta a Secretariatului General. Astfel, tanarul presedinte l-a nominalizat pe Mihai-Radu Pahomeanu, student in anul 6 la Facultatea de Medicina, pe care l-a descris ca fiind un om eficient, de incredere, care va raspunde nevoilor colegilor saioricand va fi solicitat. Desi sunt colegi de foarte putin timp, Adrian Stoica a subliniat in discursul sau faptul ca relatia dintre el si Mihai Pahomeanu este una bazata pe incredere, dedicare si suport reciproc. Dupa ce a fost ales in functie, noul SecretarGeneral a desemnat ca cele doua functii de Secretar General Adjunct sa fie ocupate de Luminita-Elena Ene si Princea Andreea.

​De asemenea, pentru a putea urmariintr-un mod mai eficient problemele cu care se confrunta tinerii romani, organizatia a decis ca membrii acesteia sa fie impartitiin comisii de specialitate, fapt ce este rar întâlnit într-o organizație municipală de tineret și care va fi implementat cu responsabilitate si implicare. Concluzia ședinței a fost marcată de consensul membrilor de a porni în perioada următoare o serie de acțiuni cu scopul de a îmbunătății viața călărașenilor.

​În urma alegerilor județene și naționale ale TineretuluiNațional Liberal, tânăra organizație locală a reușit să obțină 5 locuri în conducerea județeana a TNL(Andrei Romilă – primvicepreședinte, Adrian Stoica – vicepreședinte, Andrei Gabuz și Mihai-Radu Pahomeanu – membri în BPJ și StereGiacă – președinte al Comisiei Județene de Regulament șiArbitraj) și unul în conducerea națională(Andrei Romilă – membru al Comisiei Naționale de Regulament și Arbitraj) cu scopul de a face auzite atât la nivel județean cât și national problemele cu care se confruntă tinerii călărășeni.

​La aceasta sedinta a fost prezenta si Alina Jipa, consilierlocal si presedinte a Organizatiei Femeilor Liberale (OFL) Calarasi care a impartasit din experienta sa politica cu scopul de a ajuta tinerii liberali aflati la inceput de drum.

​Noua conducere a TNL Mun. Călărași este formată din: Adrian Stoica – președinte(student al Universității București), Alexandru Alecu și Gabriel Radu – prim-vicepreședinți, Mihai Pahomeanu – Secretar General, Luminița Ene și AndreeaPrincea – Secretari Generali adjuncți; Andrei Romilă, Cristian Bireș, Georgian Dascălu, Daniel Dumitrache, Andrei Gabuz, Alina Marin, Răzvan Mateiu, Cristina Păun, Emil Șerban șiBogdan Stan – vicepreședinți; Robert Anton, Daniel Bălan, Călin Barbu, Cristian Cionoiu, Gabriel Cristache, Andreea Neagu, Marius Postolache, Valentin Șarapciu, Stere Giacă, Cosmin Tatavura și Cristian Tudoran – membri în BPL.

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page