Evenimente, Ultimile Știri — mai 23, 2013 at 10:59

ADR Sud Muntenia sprijină tinerele talente

by

Vernisajul expoziţiei fotografice „Priviri”

adr1Agenţia pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia a găzduit miercuri, 22 mai, vernisajul expoziţiei „Priviri” aparţinând tânărului fotograf Ilie Micuţ-Istrate. Aceasta este prima expoziţie personală a liceanului de la Colegiul Naţional „Barbu Ştirbei” Călăraşi, ce cuprinde aproximativ 20 de portrete realizate de-a lungul timpului în diverse proiecte. „Mă bucur să fim astăzi aici, într-un moment important pentru prietenul nostru Ilie.

Este un moment la fel de emoţionant şi important şi pentru noi, deoarece este primul astfel de eveniment pe care îl organizăm şi ne dorim să mergem pe această cale, să susţinem tinerele talente din Călăraşi şi din întreaga regiune de dezvoltare Sud Muntenia.

adr15

“Îl felicit pe tânărul fotograf pentru proiectele pe care le-a realizat de-a lungul timpului şi îl asigur, pe această cale, că vom cotinua să fim alături de el, la fel cum vom fi pentru toţi tinerii care pot duce numele judeţului şi al regiunii mai departe în ţară şi, de ce nu, peste hotare.”, a declarat Liviu Muşat, directorul ADR Sud Muntenia.

adr2

 Despre expoziţia sa, tânărul fotograf Ilie Micuţ-Istrate a declarat: „Deşi am poveşti strânse pe parcursul a patru ani, de când ţin camera foto în mână, am hotărât ca acest vernisaj să fie o variaţie de sentimente, stări, emoţii şi mesaje. Scopul expoziţiei, scopul meu, nu este faima. Niciodată nu am urmărit aşa ceva, doar iubesc să mă dedic acestui hobby – fotografia. Ţelul meu este să reuşesc ca mesajele, poveştile mele să fie recepţionate mai departe de către alte persoane. Sunt nişte inflexiuni vizuale.”

[wzslider autoplay=”true”]

Sursa: ADR Sud Muntenia

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page