Anunţuri, Ultimile Știri — iunie 24, 2014 at 16:59

ADR Sud Muntenia relansează programul destinat în exclusivitate studenților

by

În data de 8 iulie, Agenţia pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia va organiza o selecţie pentru angajarea, pe perioada vacanţei de vară, a unor studenţi care urmează cursurile unei facultăţi economice, tehnice sau echivalent, în ani terminali.
Aceştia vor lucra pe bază de contract individual de muncă, pe durată determinată, în una dintre cele mai moderne instituţii din regiunea Sud Muntenia.

adrAvantaje oferite:

  • Familiarizarea cu programele finanțate de Uniunea Europeană;
  • Mediul de lucru performant;
  • Posibilitatea încheierii unor contracte individuale de muncă la terminarea studiilor;
  • Salariu atractiv.

Selecția studenților se va face pe baza CV-urilor (CV Europass). Pentru a participa la selecţie, doritorii trebuie să depună CV-ul Europass, însoțit de o adeverință, care să ateste faptul că au statutul de student și urmează cursurile unei instituții de învățământ superior – studii la zi, în ani terminali, cuprinzând și precizarea expresă a perioadei de vacanță.

Documentele solicitate pentru angajare se depun până în data de 7 iulie 2014, ora12:00, la sediul central al ADR Sud Muntenia, str. Gen. Constantin Pantazi, nr. 7A, Călărași. Persoană de contact: MÂŢU IOANA, șef Birou Resurse umane; e-mail: resurseumane@adrmuntenia.ro; tel.: 0242/331.769.

Interviul la care vor fi chemați candidații selectați va avea loc în data de 8 iulie 2014, ora 10:00, la sediul central al ADR Sud Muntenia, din Călărași, str. Gen. Constantin Pantazi, nr. 7A.

Programul destinat în exclusivitate studenţilor a ajuns la cel de-al şaselea an de desfăşurare. Prin această iniţiativă, Agenţia doreşte să ofere avantajul familiarizării studenţilor cu programele finanţate de Uniunea Europeană şi cu un mediu de lucru performant. Totodată, se doreşte ca acest program să contribuie la dezvoltarea profesională ulterioară a studenţilor. În plus, se oferă posibilitatea încheierii unor contracte de muncă la terminarea studiilor.

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page