Cultură şi Educaţie, Educaţie — februarie 7, 2014 at 19:28

AdolescenTeen, o revista cu atitudine!

by

“Succesul este o călătorie, nu o destinaţie. Acţiunea este deseori mai importantă decât finalul”Arthur Ashe

Pe data de 17 decembrie 2013, Casa de Cultură a oraşului Lehliu Gară, a fost gazda unui eveniment la fel de important atât pentru profesorii şi elevii liceului „Al. Odobescu”, cât şi pentru întreaga comunitate. Este vorba despre lansarea revistei liceenilor, sugestiv numită „AdolescenTeen”.

AdolescenTeen

Revista AdolescenTeen

Am pornit la drum în realizarea acestei reviste, înarmaţi cu entuziasm, încredere, pasiune, dăruire, seriozitate şi dorinţa infinită de a… „schimba lumea…”. Este o revistă a adolescenţilor, scrisă în spirit adolescentin, dar care abordează subiecte de interes comun atât pentru tineri cât şi pentru adulţi dar care, nu se rezumă doar la scrierea unor articole ci şi la organizarea unor evenimente culturale în care vor fi implicaţi câţi mai mulţi elevi dornici să se exprime, să se afirme şi să aducă un plus de valoare liceului în care învaţă. Îmi place să cred că această revistă va impune o atitudine în spirit „AdolescenTeen” şi  va deveni în scurt timp, cartea de vizită a liceului dar şi a comunităţii.

Se cuvine, pe această cale, să aduc mulţumiri în numele întregului colectiv al redacţiei “AdolescenTeen”,  domnului Emil Constantinescu,  managerul localului “La Partid”, sponsorul primelor două numere ale revistei,  într-un tiraj de 200 de exemplare şi în acelaşi timp, mentorul colectivului de redacţie.

De asemenea, mulţumim domnului primar Iulian Iacomi, domnişoarei viceprimar Moga Ştefania , conducerii liceului “Al. Odobescu”, respectiv doamnei director Alina Cheşcă şi domnului director adjunct Hogaş Miluţă,  pentru sprijin, încredere, colaborare şi susţinere.

Mulţumim şi nu în ultimul rând, domnului director al Casei de Cultură, Vali Barbu pentru sprijinul acordat în organizarea evenimentelor culturale şi de asemenea, tuturor cititorilor revistei “AdolescenTeen”, în numele căreia va doresc multă sănătate şi spor în tot ceea ce faceţi.

[wzslider autoplay=”true”]

Profesor, Mihaela Spina
Liceul “Al. Odobescu”, Lehliu Gara

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page