Politica, Politica naţională — septembrie 20, 2013 at 16:47

Adina Vălean: Sunt împotriva proiectului Roşia Montană. Poziţia PNL este cea corectă

by

adina valeanEuroparlamentarul PNL Adina Vălean a declarat, vineri, că ea nu susţine proiectul Roşia Montană, consideră că poziţia PNL este cea corectă şi se raliază acesteia, arătând că nu a afirmat niciodată că ar fi în favoarea acestui proiect.

“Cred că poziţia PNL este cea corectă. Mă raliez la ea şi votez împotriva proiectului Roşia Montană”, a precizat Adina Vălean, întrebată în legătură cu poziţia sa referitoare la proiectul Roşia Montană.

Ea a spus că nu a afirmat niciodată că ar susţine proiectul Roşia Montană şi întotdeauna a spus că este pentru exploatarea resurselor.

Întrebată în legătură cu faptul că şi-ar fi schimbat poziţia faţă de Roşia Montană, Adina Vălean a spus: “Nu am afirmat niciodată că aş susţine proiectul Roşia Montană. Am afirmat întotdeauna că a-ţi exploata resursele este un lucru bun”.

Ea a spus că exploatarea resurselor este o politică a UE şi nu este o politică a României, deoarece ţara noastră nu are un plan bine definit pe o perioadă de timp în acest sens.

“Cred că nu este timpul potrivit pentru un proiect Roşia Montană. Cred că ridică prea multe semne de întrebare. Cred că nu este bine să-l susţinem”, a adăugat Vălean.

Sursa: mediafax.ro

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page