Anunţuri, Ultimile Știri — aprilie 6, 2014 at 16:28

Adina Vălean: În politică, femeile nu trebuie puse pe listă doar pentru că sunt femei

by

imageResizeNu cred în forțarea rolului femeii în politică, trebuie promovat doar acela care este bun în această activitate și nu pentru simplul fapt că este femeie”, a declarat pentru AGERPRES, Adina Vălean.

Ea a spus că a observat din experiența personală că cine este perseverent, inteligent, consecvent poate avea succes în politică. Adina Vălean a adăugat că nu împărtășește ideea pe care o aplică socialiștii, care pun condiția ca listele de candidați să cuprindă femei și bărbați în număr egal.

“Eu cred în valoarea individuală a fiecărui om, indiferent de gen”, a precizat Adina Vălean.

În ceea ce privește campania electorală pentru alegerile europarlamentare și prezența la vot, ea și-a exprimat încrederea în alegători.

‘Dacă scopul în viață este să ți se mărească ajutorul de șomaj este din cauză că sprijini politicile socialiste, dacă scopul tău în viață este să își găsești un loc de muncă atunci trebuie să sprijini piața, economia și, în consecință, să îi votezi pe liberali. (…) Asta este și diferența fundamentală care se traduce în modul în care europarlamentarii votează politicile europene la Bruxelles”, a arătat Adina Vălean.

AGERPRES/(A—autor: Camelia Bigan, editor: Cristina Tatu)

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page